Digidexo.com

Øvelser for å trimme midjen for menn

Kanskje en av de mest effektive måtene for menn å slanke sine waistlines er å øve skrå øvelser. Dette vil sette fokus på den side av taljen på en slik måte at enkle crunches og sit-ups ikke kan. Det er flere skrå-fokusert øvelser som vil ha en betydelig slankende effekt på midjen.

Pilates Criss-Cross

Formålet med Pilates kryss og tvers er å trene musklene i midjen og underkroppen. Dette vil bidra til å bli kvitt kjærlighet håndtak og eliminere fett fra siden.

Mens hun lå på et flatt underlag (en matte er å foretrekke), plasserer hendene på undersiden av hodet og holde albuene spredt ut ved å trekke skulderbladene sammen og nedover. Neste, bøy knærne slik at de er rett over hoftene. Din leggen bør være parallell med gulvet, og tærne skal være pekte utover.

Nå, løft hodet og skuldrene til du føler en fold rett under brystet. Flex magemusklene mens du inhalerer, så puster som du vrir midjen din og ta med din venstre albue til høyre kne, samtidig utvide din venstre ben bort fra deg. For en effektiv trening, bytter ben som du puster inn og ut.

Saxon Side Bend

Den siden svingen vil arbeide for å styrke og forlenge sidemagemusklene. Bare hold et sett med manualer over hodet. Med ryggen rett, bøy til høyre så langt som mulig uten å vri overkroppen. Hold stillingen i omtrent fem til ti sekunder, og gå tilbake til oppreist stilling. Hold oppreist stilling for omtrent fem til ti sekunder, og deretter bøye til venstre så langt som mulig uten å bøye overkroppen. Hold denne posisjonen i fem til ti sekunder før du går tilbake til oppreist stilling.

Oblique V-Up

Den V-Up vil trene musklene i øvre ben og lavere hofter, hvor lommer av fett er funnet som ofte er vanskelig å bli kvitt. Bare ligge på siden med armene krysset over brystet. Bena holdes sammen, den ene oppå den andre. Ved hjelp av styrken på bunnen ben, løft beina opp fra gulvet mens du heve den øverste albuen mot hoften. Omvendt din posisjon til å trene motsatt side av kroppen. Selv om omfanget av bevegelse er ganske begrenset, vil du føle ekstrem tensing av musklene i obliques.