Digidexo.com

Hva er noen helt gratis diett planer for tenåringer?

Det er vanlig å finne diett programmer og planer som har noen kostnader forbundet med dem. Mange tenåringer har ikke penger å bruke på diett planer fordi de ikke produserer en inntekt ennå. Foreldre som er på et budsjett skal ikke behøve å bruke mer penger for å ha sunnere barn. Nøkkelen til å finne gratis diett planer for tenåringer er å finne diett planer som er vellykket og faller i en ungdoms livsstil.

Spark Teens

Overvektige tenåringer er helt vanlig i vårt samfunn, og Spark Teens forstår problemet. Spark Teens er en spin-off fra den opprinnelige Spark People vektkontroll nettside. Denne nettsiden har nyttig informasjon for tenåringer å lese og prøver å fremme sunn vekttap. Tenåringer må registrere deg og opprette en konto, og medlemskap er gratis. Det er ingenting å kjøpe, men maten forslag gitt for forbruk. Nettstedet tilbyr støtteteam og oppslagstavler for tenåringer å forholde seg til hverandre om sine vektproblem. Fitness program og måltid planer er tatt hensyn til møtte behovene til voksende tenåringer som fortsatt trenger næring, men ønske om å felle noen pounds.

Vekttap Central

Prøv Vekttap Central, som er designet av skaperne av Wellspring vekttap programmer. Mens Wellspring ikke anbefale en bestemt diett plan, betyr det gir gratisverktøy for å danne en vellykket ungdoms diett plan. Tenåringer er i stand til å bruke denne siden til å finne oppskrifter for å oppnå sine daglige kalori grenser samt forbedre sine vekttap strategier. Oppskrifter kommer med instruksjoner og informasjon om ernæring for å hjelpe tenåringer spore deres kaloriinntak. Blogger og fora er ikke noe nytt for ungdom, slik at folk på Wellspring har innarbeidet disse funksjonene inn på nettsiden for å gjøre det ungdoms-vennlig. Det er spesielle vekt diagrammer for tenåringer og kalkulatorer for å måle mengden kalorier forbrent per treningsøkt. Wellspring gjør gi linker til eksterne diett planer som kan koste noen dollar for å delta, men det er ikke nødvendig å følge disse utenfor diett plan for å være vellykket fra Vekttap Central nettsiden.

Telle kalorier

Under en helse checkup, spør tenåringens lege hva som er anbefalt for hennes daglige kaloriinntak for å fremme vekttap så tenåringen din kan telle hennes kaloriinntak. Når tenåringen vet hvor mange kalorier hun bør være forbruker hver dag, kan hun telle hennes kaloriinntaket ved å lese paknings ingrediensene før du spiser. Også fortelle din tenåring å referere til mypyramid, som tilbyr personlige spise planer som en del av det amerikanske Department of Agriculture.