Digidexo.com

Hepatitt C & Social Security funksjonshemming fordeler

Hepatitt C & Social Security funksjonshemming fordeler


Det mange ikke vet er at Hepatitt C er en invalidiserende sykdom. Hepatitt C begynner som et virus som inflames leveren. Det er ofte utvikles gjennom bruk av narkotika, blodoverføringer, seksuell kontakt og fødsel. Symptomer på hepatitt C kan gjøre utføre daglige rutiner, samt stillinger, vanskelig. Av denne grunn, de personer diagnostisert med sykdommen ofte søke om sosialhjelp.

Effekter på Jobben

Mange mennesker smittet med hepatitt C er ikke i stand til å arbeide på grunn av symptomer på sykdommen. I senere stadier av sykdommen, symptomene, som tretthet, feber, kvalme, dårlig appetitt, muskelsmerter, leddsmerter og øm lever, dramatisk effekt i kroppen. Disse symptomene kan gjøre det nesten umulig å utføre en god jobb.

Avhengig av hvor anstrengende en jobb er, personer diagnostisert med hepatitt C ofte nødt til å slutte i jobben eller blir tatt ut av arbeid under omsorg av sine leger. Fordi Hepatitt C effekter muligheten for en person til å utføre jobben sin, kan en person diagnostisert med sykdommen søke om sosialhjelp.

Hva er Social Security funksjonshemming fordeler?

Trygde uføretrygd er månedlig inntekt gitt av den føderale regjeringen til de individer som kvalifiserer. Det er månedlig inntekt betalt av regjeringen å økonomisk hjelpe enkeltpersoner som ikke er i stand til å arbeide. Personer med hepatitt C ofte kvalifisere for disse fordelene, hvis de oppfyller andre kvalifikasjoner.

Kvalifikasjoner

Trygdekontorer vil analysere kvalifikasjoner for å fastslå om noen med hepatitt C kvalifiserer for fordeler. Det er fem primære kvalifikasjoner. Først vil byrået avgjøre om søkeren fungerer. For det andre, vil den sosiale sikkerhet byrå analysere om en medisinsk tilstand er til stede som endrer muligheten for søkeren til å utføre jobben sin. For det tredje må Hepatitt C være en kvalifiserende sykdom for trygdeytelser, og det er. Fjerde, vil trygde etaten avgjøre om søkeren er i stand til å gjøre sitt arbeid. Hvis ikke, vil etaten avgjøre om søkeren er i stand til å utføre noen form for arbeid.

Hvordan søke

Det finnes en rekke metoder som brukes for å finne ut om noen kvalifiserer for uføretrygd grunn til å være diagnostisert med hepatitt C. Vanligvis kan noen besøke sin lokale trygdekontor og fylle ut en søknad. Hvis noen trenger å bruke og kan ikke besøke et kontor, kan han eller hun søke på nettet eller via telefon (se Ressurser nedenfor).

Hvor mye er disse fordelene?

Trygde månedlig uføretrygd er basert på gjennomsnittlig levetid inntekter til funksjonshemmede enkelte. Fordi funksjonshemming er mer vanlig enn de fleste tror, ​​sender trygdekontoret et Social Security Statement hvert år til alle næringsdrivende slik at de vet hva deres uføretrygd ville være hvis deaktivert.