Digidexo.com

Hvordan avlaste halsbrann

Halsbrann varsles med en smertefull brennende følelse i brystet som kan føles som et hjerteinfarkt for noen mennesker som opplever det. Det er forårsaket når hjerte sphincter som ligger i den nedre øsofagus tillater saltsyre produsert i magen tilbake opp i spiserøret. Disse tipsene vil hjelpe deg å lindre halsbrann og de smertefulle symptomer.

Hvordan avlaste halsbrann

•  Unngå sure matvarer. Matvarer med et høyt nivå av syre slik som appelsinjuice og tomater er kjent for å øke risikoen for å oppleve halsbrann. Men hvis du lider med vedvarende halsbrann bør du også unngå potetmos, kjøttdeig, cottage cheese, rømme, koffein, alkohol, tobakk, og aspirin som har også blitt koblet med forårsaker halsbrann.

Redusere porsjonsstørrelser. Spise mindre måltider oftere i løpet av dagen vil aide i lindring av halsbrann fordi magen ikke vil bli tvunget til å produsere store mengder syre for å bryte ned et stort måltid. I stedet er mindre syre er nødvendig for å fordøye et lite måltid som betyr mindre syre til potensielt ende opp i spiserøret forårsaker halsbrann.

La god tid for maten å fordøye før du går til sengs. Legge seg ned etter å ha spist styrker magen syrer opp i spiserøret forårsaker halsbrann. Spis siste måltid på dagen minst to til tre timer før du går til sengs for å gi tilstrekkelig tid for maten å fordøye før du ligger nede.

kaste overflødig vekt. Ekstra vekt legger mer press på spiserøret som fører til halsbrann. Å miste overflødig vekt vil lindre trykket og sannsynlig lindre halsbrann også.

Ta en dose av soda vann når du opplever halsbrann. Bland ca en spiseskje med natron i en 8-unse glass vann. Drikk det raskt å lindre halsbrann.

bruke over-the-counter antacids å lindre halsbrann symptomer.

Spis en banan hver dag for å unngå halsbrann.

Ta en teskje av eddik for å kurere halsbrann symptomer.

Tygg en stokk med sukkerfri tyggegummi etter måltider for å unngå halsbrann. Det overskytende spytt opprettet når du tygger tyggegummi vil hjelpe strøk spiserøret og hindre halsbrann.

Hint

  • Hvis du opplever alvorlige halsbrann på et vedvarende basis, kan du ha en tilstand som kalles GERD. Ta kontakt med din lege for riktig løpet av behandlingen.