Digidexo.com

Tromboserte Hemorroider Behandlinger

Hemorroider er preget av hevelse av årer som ligger i anal og rektal regioner. I thrombosed hemorroider koagulering av blod foregår i de hovne årer, noe som resulterer i ekstrem smerte og ubehag. Tromboserte hemorroider anses å være en alvorlig form for hemoroider. Behandlinger som kirurgi, er tilgjengelig til å behandle tilstanden effektivt.

Identifikasjon

Tromboserte hemorroider kan lett oppdages gjennom en fysisk sjekk av ditt endetarms og anal regioner. I en fysisk eksamen en lege setter inn sitt hansker finger gjennom endetarmen for å føle for noen hovne årer i regionen.

Behandlingsmetoder

Kirurgisk fjerning av tromboserte hemorroider er en vanlig behandlingstype. Post-kirurgi legen din anbefale deg bruke over-the-counter hemorrhoid kremer for å unngå gjentakelse av tilstanden, og for å redusere kløe symptom typisk med hemorroider.

Time Frame

Du kan bli bedt om å bruke over-the-counter kremer for 10 til 12 dager etter operasjonen.

Komplikasjoner

Over-anvende hemorrhoid kremer kan forårsake utslett, irritasjoner, betennelser og flassing av huden.

Forebygging / løsning

The Mayo Clinic rapporterer at å spise en diett rik på fiber og drikke 6 til 8 glass vann daglig er noen av metodene du kan ta for å hindre utvikling av hemoroider (inkludert tromboserte hemorroider).