Digidexo.com

Hvordan Stopp Arm Pit Sweat

Svette er en normal og sunn funksjon i kroppen som er nødvendig for å fjerne avfall og toksiner fra kroppen. Men overdreven svetting, spesielt i kjølige forhold, kan være forårsaket av en rekke årsaker, og kan være pinlig. Overdreven armhulen svette eller primær aksillær hyperhidrose kan være på grunn av medisinske problemer, for eksempel skjoldbrusk problemer, malignitet og diabetes. Siden overdreven svetting i armhulene er ansett som en medisinsk tilstand, kan det bli behandlet på en rekke måter, inkludert med spesielle antiperspiranter og selv svette-kjertel fjerning operasjoner. Det er viktig å først prøve å kontrollere problemet selv før du tar noen ekstreme tiltak som for eksempel kirurgi.

Hvordan Stopp Arm Pit Sweat

Bruk medisiner for overdreven svetting som inkluderer sedativa, betablokkere og antikolinergika. Kontroller at du sjekke bivirkninger av disse medikamentene, som de fleste er ikke spesielt for behandling av hyperhidrose.

Påfør antiperspiranter som bidrar med overdreven svetting, disse vil inneholde aluminiumkloridhexahydrat. Påfør antiperspirant om kvelden før du går i dvale.

Gjør en avtale med en hudlege hvis overdreven svetting stopper ikke. Hvis medisiner, antiperspiranter og aktuell krem ​​ikke stoppe problemet, så hudlege kan anbefale at du har en iontophoresis behandling. Behandlingen anvender en mild elektrisk strøm til det ønskede området for å redusere produksjonen av svette.

har Botox behandling utføres hvis iontophoresis behandlingen ikke virker. Dette er medisiner som består av en gift som blir sprøytet inn i armhulen din. Behandlingen vil lamme nervene som er årsak til overdreven svetting.

Har endoskopisk sympatektomi kirurgi som en siste utvei. Operasjonen består i fjerning av en del av den svettekjertelen som forårsaker kraftig svetting. Operasjonen er trygt for behandling av hyperhidrose, og vil bidra til å stoppe svette håndflater og hender i tillegg.