Digidexo.com

Hva er fordelene med hvitløk Supplements for genital herpes?

Hva er fordelene med hvitløk Supplements for genital herpes?


Hvitløk kosttilskudd er kjent for å ha antibakterielle og antivirale egenskaper, og du kan bruke dem til å behandle genital herpes. Allicin er den aktive ingrediensen i hvitløk. Diallylaminer sulfider som finnes i hvitløk kan bidra til å redusere kolesterolet, senke blodtrykket og bedrer blodsirkulasjonen, men ikke i alle. Hvitløk inneholder også vitamin C, B6, selen, magnesium, kalium, kalsium, mangan, og flavonoider.

Hvitløk sykdom-Fighting Forbindelser

Hvitløk har antiviral, antibakteriell og soppdrepende egenskaper, og inneholder 80 svovelforbindelser. Disse forbindelser anvendes i sulfapreparater. Hvitløk er også anbefalt som en naturlig behandling for herpes virus.

Ifølge Memorial Sloan Kettering Cancer Center, kan bivirkninger av hvitløk inkluderer dårlig ånde, hodepine, tretthet, diaré og andre gastrointestinale opprørt. Det kan også øke metabolismen av visse medisiner, inkludert cyklosporiner og saquinavar.

Hvitløk og Herpes

Ifølge Dr. J. Nord ved Institutt for mikrobiologi, Brigham Young University, har hvitløk ekstrakt bevist 100 prosent effektiv med både Herpes Simplex Virus-Type 1 (HSV-1), noe som fører til muntlig munnherpes, og Herpes Simplex Virus- type 2 (HSV-2), noe som fører til genital herpes. Dr. North finner også at hvitløk har vist seg effektive med Menneskelig Rhinoviruset, som forårsaker forkjølelse, og Parainfluenza 3, som forårsaker influensa og luftveissykdom. Han sier at hvitløk har vist 90-prosent effektiv med poliovirus. Det kan også bidra til å hemme produksjonen av humant immunsviktvirus (HIV) ved å styrke immunforsvaret.

25 virus i herpes Family

Ifølge Dr. Richard Hunt, professor ved Institutt for patologi, mikrobiologi og immunologi ved University of South Carolina, er det 25 virus i herpes-familien. Noen av disse er vel kjent, og omfatter den Varicella Zoster virus (VZV), Epstein Barr-virus (EBV), cytomegalovirus (CMV), og Kaposis sarkom assosiert virus Herpes (KSHAV). Hvitløk er den mest populære behandling for de ulike formene for Herpes, og er tilgjengelig i tabletter eller gel.