Digidexo.com

Hva er fordelene med Tongkat Ali?

Tongkat ali er en meget kjent sørøstasiatiske urtemedisin som også er kjent under navnet Longjack. Denne urten er hentet fra røttene av Pasak bumi treet. Røttene er lange og stikker ut, som er der navnet kommer fra - Alis spaserstokk. Denne urten ble opprinnelig brukt til behandling av malaria, men når stoffet ble bedre forstått, ble det brukt en behandling for seksuelle problemer som erektil dysfunksjon og som et afrodisiakum.

Testosterone Levels

Tongkat ali er kjent for å øke testosteronnivået i kroppen. Testosteronnivåer både menn og kvinner er økt med denne urtemedisin.

Energy Levels

Tongkat ali kan også øke energinivået, hjelpe bekjempe tretthet.

Utholdenhet

Enkeltpersoner har ikke bare funnet ut at deres normale energinivået er oppvokst med denne urten, men at seksuell utholdenhet nivåene øker også. Dette kan øke mengden av tid brukt engasjert i seksuell aktivitet, samt øke brukerens ønske om å ha sex.

Athletic Ytelse

Tongkat ali hjelper ikke bare økt energi og seksuell utholdenhet nivåer, det også er kjent for å øke den enkeltes sportslige prestasjoner. Økningen i testosteron gir også individer mer energi til å engasjere seg i sportslige aktiviteter.

Økt muskelmasse

Tongkat ali er også indirekte ansvarlig for økt muskelmasse. Det øker testosteronnivå, noe som i sin tur bidrar til å øke mengden av muskelmasse i kroppen.