Digidexo.com

Hvordan Substitute Helkorn for et hjerte sunt kosthold

Hvordan Substitute Helkorn for et hjerte sunt kosthold


Et hjerte-sunt kosthold er viktig for de fleste mennesker i alle aldre, unge eller gamle. Øke inntaket av fiber og sunne næringsstoffer ved å legge hele korn i ditt daglige kosthold er en god måte å starte. Du kan gjøre det lettere for folk som ikke er vant til mye korn ved å erstatte ulike hele korn til mat de vanligvis spiser. Hele korn er frø av planter som ris, bygg, havre, rug og hvete, navngi bare noen få. Et mangfold av næringsstoffer er levert av korn, som for eksempel; karbohydrater, mineraler og sporstoffer, B-vitaminer, folsyre, magnesium og fiber som kan redusere risikoen for hjertesykdommer. Montering hele korn inn i dine daglige måltider og snacks er lett ved å gjøre enkle substitutter som du nyte dine måltider.

Hvordan Substitute Helkorn for et hjerte sunt kosthold

Substitute sukkerholdige frokostblandinger for sunn hele korn frokostblandinger. Lucky Charms og Cinnamon Toast Crunch er to frokostblandinger som er laget av fullkorn og barna vil aldri vite at de får fordelene av fullkorn. Også noen frokostblandinger som er laget med hele korn er Cheerios, Honey Nut Cheerios og Wheaties. En annen utmerket valg er Havregryn enten det er rullet eller instant, alltid fullkorn.

Substitute hvit ris for brun ris. Den eneste fullkorn ris er brun ris, så prøv å bruke det som et tillegg til stuinger og gryteretter. Når du gjør wokretter, supper eller en stekt ris fatet, bruker brun ris.

Substitute hvit pasta for hele hvete pasta. Når du lager makaroni og ost, spaghetti eller lasagne, prøv å bruke fullkornspasta som en erstatning for den hvite versjonen av pasta.

Substitute kjøtt for bygg. Legg gryn bygg til supper i stedet for biter av kjøtt. Du vil ikke gå glipp av kjøtt i det hele tatt når du bruker denne hjertelig fullkorn. Det er også et perfekt tillegg til stuinger og gryteretter.

Substitute pretzels og potetgull for popcorn. Å ha popcorn når du trenger en crunchy snack er et godt valg fordi det er en hel korn mat! Gjør det sunnere ved å unngå salt og smeltet smør. Du kan lage dine snacks fullkorn ved å blande en blanding av sti blanding og legge nøtter og tørket frukt til noen hele korn korn.

Substitute hvitt brød for hele korn brødet. Lage smørbrød bruker rug, sammalt hvete, eller noen utvalg du kanskje har lyst. For hamburgere eller kjøttpudding ringer for brødsmuler, bruker smulene laget av hele korn brød eller knekkebrød.