Digidexo.com

De beste soppdrepende midler

De beste soppdrepende midler


The Princeton Library definerer sopp som en organisme som mangler klorofyll og lever på organisk materiale. De vanligste typer sopp som bruker mennesker som verter er de som forårsaker fotsopp, ringorm og flass. Fordi sopp-og menneskeceller er så like at det er vanskelig å designe en virkelig effektiv soppdrepende behandling, men noen rettsmidler finnes.

Begynn med riktig kosthold

For flere sopp-forårsaker hudsykdommer, antyder hjem-rettsmidler-For-You.com starter kampen mot sopp med et sunt og balansert kosthold av rå frukt, rå grønnsaker og helkorn. Dette øker immunforsvaret ved å gi sårt tiltrengte antioksidanter.

Også inkludere en moderat mengde yoghurt i kosten som den inneholder acidophilus som bidrar til å opprettholde bakterienivået i kroppen din og tjener til å kontrollere muligheten for ytterligere utbrudd. Hvitløk, med sitt høye innhold av natrium er også god på å bekjempe sopp og smaker godt i en rekke matvarer. Leger anbefaler å tygge et fedd om dagen for å bidra til å kontrollere utbruddet. Unngå mat med hvitt mel eller høyt sukker da dette bare vil hjelpe soppen bli større, reprodusere og spre seg i hele kroppen.

Prøv antiflassjampo og olivenolje

I tillegg til et sunt kosthold, bruk av behandlinger til de infiserte deler av huden er en nyttig og naturlig måte å effektivt drepe sopp.

Antiflassjampo, med sin sopp-drapet selen sulfide, er svært nyttig i behandling av infiserte områder. Når en dag, må du belegge den berørte huden med et tynt lag av flass shampoo, la det tørke, og deretter dusj for å skylle det av. Det vil stivne, så skylle den av vil ikke være så enkelt som normalt, men en vask klut bør være i stand til å gjøre det. Litt ekstra vasking aldri skade noen uansett.

Hvis problemet avtar, kan en havsalt skrubb middel være i orden. Du kan finne havsalt skrubb på ethvert bad og kropp butikk. En gang i uken (helst om kvelden) gni kroppen med havsalt skrubb og deretter massere hele kroppen med denne blandingen: 10 ml. av virgin olivenolje, 3 dråper tea tree eterisk olje 3 dråper margosa eterisk olje. Oljene kan plukkes opp på alle nabolag GNC og de fleste stoff butikker.