Digidexo.com

Hvorfor vil man opp i vekt på en lav carb diett?

Karbohydrater er kroppens foretrukne energikilde. Det gir også kroppen med nødvendige vitaminer, mineraler og fiber. Fiber er det som holder kolesterolet nede og fordøyelsessystemet fungerer optimalt. Fiber fyller også deg opp raskere og du holde full lenger, hindre overspising. I det lange løp, din helse er avhengig av en moderat diett full av en rekke typer mat. Dette er nødvendig for å opprettholde en sunn vekt.

Kalorier

En lav carb diett er ikke en lav kalori diett. Dine matvalg fortsatt har normal mengde kalorier. En lav carb valg av en kylling Cæsarsalat uten krutonger fortsatt har nærmere 1000 kalorier. Høyt kalori mengder bidra til vektøkning i en lav carb diett. Eventuelle ekstra kalorier vil føre til vektøkning hvis du fører en stillesittende livsstil.

Porsjonsstørrelsen

Les etikettene nøye på maten. Vær oppmerksom på porsjonsstørrelser. En etikett kan liste opp en mat som har 95 kalorier og 20g karbohydrater. Dette gjør det til en lav carb mat, med mindre du spiser hele kan. Dersom boksen inneholder tre porsjoner, betyr at maten har 285 kalorier og 60 karbohydrater. Uten å dele denne maten opp i sine porsjoner, blir det til en høy kalori, høy carb mat.

Restaurant versjon

Mange restauranter tilbyr lave carb valg på sine menyer. Dette bør være magert kjøtt sammen med en porsjon grønnsaker. Dessverre mange restauranter tilbyr en forvrengt versjon av low carb valg. Det er normalt en ekstra stor del av kjøtt marinert i ost og høy fett saus med en liten porsjon grønnsaker. Denne store størrelse del av protein betyr at flere kalorier snike i kostholdet ditt.

Low Carb

Flere populære lav carb dietter kaller for store mengder protein ledsaget av små mengder av gode karbohydrater. Denne mangelen på karbohydrater i en diett forårsaker energi dips. Kroppen begynner å begjærer sukkerholdige matvarer for å få umiddelbar energi øker. Dette kan føre til overspising og vektøkning.

Godt kosthold

En god lav carb diett vil kalle for en moderat del av magert kjøtt, fjærkre, fisk eller plantebaserte proteiner som soyabønner eller linser. Det vil også anbefale en servering av høy kvalitet karbohydrater som visse grønnsaker og helkornprodukter. Dette bidrar til å opprettholde en energikilde for kroppen. Du ender opp forbruker færre kalorier, mindre usunt kolesterol og mindre mettet fett. Du kan også ende opp med å miste vekt eller vedlikeholde sunn vekt.