Digidexo.com

Om Guided Imagery Meditasjon

En regelmessig meditasjon praksis kan hjelpe deg med å håndtere hverdagens stress. Siden stress er forbundet med mange kroniske sykdommer - som for eksempel hjertesykdom, kreft, diabetes og kroniske smerter - å lære teknikker for å håndtere stress er viktig. Det finnes mange former for meditasjon. Alle er hjelpsomme. Guidet Imagery er en form som er populært.

Identifikasjon

Guided Imagery er en form for meditasjon der du tar tankene bort fra hverdagslige tanker. Fokuser på en avslappende image Det er mange gjenstander av fokus. Det avhenger av dine personlige preferanser.

Bilder for Pain Control

Hvis du lever med smerte, kan du prøve å forestille seg smerten som en stor rød sirkel. Så som du puster dypt tillate fargen på sirkelen for å få lysere og størrelsen for å få mindre. Gjør dette før det forsvinner.

Bilder for autoimmune tilstander

Hvis du lever med en sykdom som angriper din egen kropp som kreft, tenk kroppen ødelegge kreftceller.

Bilder for Avslapping

For en enkel guidet billedavslapningsøvelser, late som du besøker et trivelig sted, kan dette være en strand, fjellet eller til et spesielt rom som gjør at du føler fredelig.

Fordeler

Ved å fokusere på noen av de ovennevnte, er du sender meldinger til hjernen om at visse fysiologiske responser skjer på kroppen. Sammen med medisinsk behandling, kan guidet billed hjelpe deg å administrere dine symptomer.