Digidexo.com

Slik finner du ut ditt HCG Dose

Slik finner du ut ditt HCG Dose


Humant choriongonadotropin er et hormon som kan ekstraheres fra urinen til kvinner som er gravide. Det har blitt godkjent av US Food and Drug Administration for behandling av visse reproduksjonssystemproblemer hos menn og for å stimulere eggløsning prosess hos kvinner. HCG injeksjoner bør administreres under streng veiledning av en lisensiert medisinsk faglig. Selv om det ikke er lovlig for hvem som helst "for å avgjøre din HCG dose", en person som sliter med reproduktive problemer kan bruke disse trinnene for å formidle interesse for HCG injeksjoner med noen ufruktbarhet lege eller spesialist.

Bruksanvisning

Finn en ufruktbarhet spesialist eller lege dyktig i bruk av komplementære eller alternative reproduktive behandlinger som HCG injeksjoner.

Diskuter grundig alle behandlinger du har prøvd og eventuelle nye behandlinger du er villig til å gjennomgå, for eksempel HCG injeksjoner. Nøye relé alle personlige opplysninger om din livsstil, slik at legen kan skape en hensiktsmessig behandlingsplan og foreskrive riktig HCG dosering nødvendig.

Snakk med legen om eventuelle sykdommer du måtte ha, eller noen medisinske problemer som kjører i din familie. Legen må gjøres fullt klar over eventuelle risiki eller medisinske problemer som kan sette din helse, samt prosessen med unnfangelsen.

Diskuter eventuelle medisinske problemer du måtte ha om å ta HCG injeksjoner med lege eller spesialist.

Følg legens HCG injeksjon protokollen eksplisitt. Ufruktbarhet behandlinger må nøye overvåkes og følges for å gi den beste muligheten for befruktning og implantasjon.

Øyeblikkelig rapportere eventuelle medisinske bivirkninger eller bekymringer til legen når du starter HCG behandling av infertilitet.

Tips og advarsler

  • En resept er nødvendig fra en lege for å kjøpe HCG.
  • Forskning bivirkningene nøye når de vurderer HCG behandlinger.
  • En lege kan vurdere, administrere og lede deg på riktig HCG bruk. Riktig HCG dose for hver enkelt er forskjellig og riktig dosering instruksjoner bør være foreskrevet av legen din.
  • FDA har ikke godkjent HCG injeksjoner for vekttap.