Digidexo.com

Hvordan bruke Epsom Salt i en rekke måter

Hvordan bruke Epsom Salt i en rekke måter


Trodde du at Epsom salt var bare bra for forstuing? Hvis så, jeg har noen nyheter til deg. Du har sikkert fått en boks gjemt bort et sted på badet for når du trenger å bruke den for en god suge, eller kanskje noen gjemt i skur eller garasje for bruk på blomsterbedet eller grønnsakshage, men Epsom salt har flere bruksområder enn det som er allment kjent, og jeg vil gjerne dele noen med deg.

Websters definerer Epsom salt som magnesiumsulfat brukes som en rensende eller avføringsmiddel. Dette er bare ett av mange bruksområder, og grunnen til at det ville være klokt å ikke over hengi seg til å drikke en løsning av Epsom salt som et magnesium supplement, da det kan føre til en urolig mage og diaré. Men en av de fantastiske ting om Epsom salt eller magnesiumsulfat er at magnesium kan absorberes gjennom huden vår og begynne å hjelpe oss nesten umiddelbart.

Bruksanvisning

•  Puss tennene med Epsom salt og peroxide å kjempe mot periodontal sykdom. Mens noen tannleger anbefaler å bruke natron og peroxide, kan natrium i natron skape et problem for folk som trenger å begrense deres inntak av natrium mens Epsom salt vil ikke.

Suge føttene i varmt vann og Epsom salt for å myke opp og glatte liktorn. Dr. Levine sier i The Doctors Book of Home rettsmidler som soaking føttene i varmt vann og Epsom salt vil gi midlertidig smertelindring ved å redusere "størrelsen på bursa sac" mens du tar "presset av de nærliggende sensoriske nerver." Jeg vet Epsom salt og varmt vann var en av de tingene som er foreskrevet for å lindre smerten jeg opplevde da jeg hadde follikulitt.

Dryss Epsom salt på søppeldunker for å avskrekke vaskebjørn. Et annet tips jeg har hørt er å knyte en fille dynket i ammoniakk på søppelbøtta. Hvis smaken av saltet ikke får dem lukt av ammoniakk vilje.

Tilsett 2 spiseskjeer av Epsom salt til en liter vann og spray plenen for en lusher, grønnere plen.

Legg Epsom salt til olivenolje og bruke til å eksfoliere huden din. Legg til Epsom salt til sjampo for å vitalisere hodebunnen. La det satt på huden i noen minutter for å bli absorbert før skylling.

Bruk Epsom salt og flytende oppvaskmiddel å bleke gulvfliser og løser opp smuss. Ved å legge noen Epsom salt til såpevann vil du få en rengjøring boost.

Gjør et hjem rette for hudormer ved å koke ½ kopp vann, 3 dråper jod og en teskje av Epsom salt. La den avkjøles nok til å berøre. Flaske blandingen og bruk sammen med en bomullsdott til å gjelde hudormer. Hvis blandingen skiller dager senere bare varmes i mikrobølgeovn og vente med å kjøle seg ned før du søker på nytt.

Bruk Epsom salt for å befrukte og mate roser, tomater og paprika. Generelt spiller magnesium en rolle i å styrke plantecellevegger, slik at anlegget til å ta i de næringsstoffene den trenger. Det hjelper også i frø spiring, fotosyntese og i dannelsen av frukt og frø. Enten bland i 1 T. av Epsom salt i jorden i bunnen av plantehullet når du setter ut transplantasjoner eller bland 1 T. i en gallon av vann og vann frøplante.

Øk magnesium nivå i kroppen din ved å slikke i Epsom salt bath vann tre ganger ukentlig. Selv om det er ekstremt vanskelig å få nok magnesium i våre systemer gjennom våre dietter, er det lett absorberer inn i våre systemer gjennom huden vår. Magnesium er nødvendig av kroppen for mange funksjoner; Men bør en lege konsulteres før utstrakt bruk, spesielt for de med nyreproblemer. Magnesium arbeider for å aktivere mange andre enzymer kroppen vår trenger.

Magnesium er anvendelige ved behandling av astma, COPD, fibromyalgi, ADD, kardiovaskulær sykdom, hypertensjon, diabetes, angina, kardial arytmi, kongestiv hjertesvikt, tretthet, nyrestein, migrene og spenningshodepine, komplikasjoner på grunn av graviditet og premenstruelt syndrom. Kroppen vår kan ikke riktig bruke serotonin uten hjelp av magnesium. Serotonin er en naturlig kjemisk opprettet i hjernen er ansvarlig for følelser av velvære og avslapning. Så kanskje det er noe å at ordtaket "Calgon ta meg bort"?

Tips og advarsler

  • Følg alltid råd av familien din lege
  • Vær forsiktig ved inntak av Epsom salt. Det kan føre til diaré, og har blitt foreskrevet som et avføringsmiddel