Digidexo.com

Hvordan å minimere akne etter barbering

Hvordan å minimere akne etter barbering


Lær hvordan du kan redusere irritasjon og akne gjennom riktig barbering teknikker og bruke de riktige behandlingene!

Bruksanvisning

Noen mennesker ser en økning i akne når de begynner å vokse hår i ansiktet deres. Mens det ofte er tilfeldig med andre hormonelle forandringer, kan det noen ganger være grunn behandles årsaker i ansiktet selv!

Akne kan være forårsaket av irritasjon av huden, inkludert håret vokser og barbering. De fleste vil se en forbedring hvis de barberer. Barbering daglig også bidrar til å redusere irritasjon enn om du skulle bare barbere annenhver dag eller sjeldnere.

Før du barberer, få ansiktet vått. En god måte å gjøre dette på er å kjøre en vask klut under varmt vann og la det sitte på ansiktet. Dette vil åpne porene og slappe av håret slik at det blir lettere å barbere.

Kontroller at du har en god barberskum eller gel. Sensitive barbergel anbefales. I tillegg er en barberhøvel som forårsaker minimal irritasjon er det du ønsker. Gillette barberhøvler med tre eller flere kniver er stor.

Etter la ansiktet ditt suge under fuktig varm klut, ta gel og skum opp de områdene du har tenkt å barbere. Når du er ferdig, begynner å barbere MED kornet. Ved å barbere med korn du redusere sjansen for å ha inngrodde hår samt redusere irritasjon i ansiktet ditt. Dette betyr barbering ned på ansiktet mot bakken. Ta ett slag av gangen og skyll. Ideelt sett bør du bare ønsker å barbere over hvert sted en gang.

Når du er ferdig, avslutt med en mild rensemelk som clearisil ansikt vask eller Neutrogena oljevask free-ansikt, og skyll rent. Tørk. IKKE gni ansiktet rent. Vær forsiktig.

Etter ansiktet ditt er tørt, påfør hydrokortison krem. Du kan blande krem ​​med etter barbering eller benzoil peroxide å beskytte ansiktet i løpet av dagen, og masser forsiktig et tynt lag over hele området du barbert. Du bør knapt berøre huden din når du gjør dette. Du vil ha det til å absorbere naturlig, ikke gni det inn.

Når kremen er tørt, kan det være lurt å bruke litt fuktighetskrem. Igjen, bare jevnt massere det inn med minimal rubbing. Unngå øynene som best du kan når som gjelder fuktighetskrem som det kan spre de andre kremer du har på ansiktet ditt og irritere øynene.

Med litt hell og litt trening, vil ansiktet ditt bryte ut sjeldnere hvis du følger disse trinnene.

Tips og advarsler

  • Sørg for å bruke en skarp ren barberhøvel! Erstatt det ofte hvis det er nødvendig.
  • Sørg for å unngå de følsomme områdene rundt øynene når du setter på din krem ​​og fuktighetskrem.