Digidexo.com

Hvordan behandle Throat Problemer Med Akupressur

Hvordan behandle Throat Problemer Med Akupressur


Den vanligste hals problem behandlet av akupressur er sårhet som signaliserer utbruddet av en kald. Slimhinnen i den indre halsen kan bli en yngleplass for bakterier og virus under de rette forholdene. Følgende trinn viser hvordan å behandle hals problemer med akupressur.

Bruksanvisning

Forvent behandling med akupressur å gjøre symptomene på forkjølelse til å bli verre først. Dette er forventet som akupressur kan føre til at kroppen til å komme seg gjennom symptomer på en raskere-enn-normal hastighet. Akupressur vil ikke kurere en kald, men kan hjelpe deg å få bedre raskere og bedre motstand mot andre forkjølelse i fremtiden.

Identifiser akupressurpunkter som er spesifikke for en sår hals. K 27 poeng (kjent som Elegant Mansion) også lindrer pustevansker, tett bryst og hoste. Dette punktet er i nærheten av brystbenet i hule under kragebeinet.

Stimulere punkt 13 10 (Heavenly Pillar) for å behandle sår hals. Dette punktet kan også anvendes for å lindre utbrenning, tyngde i hodet, overanstrengelse og stress. Punkt 13 10 er en halv tomme under bunnen av hodeskallen og en halv tomme til hver side av ryggraden.

avlaste en sår hals, bronkitt, tett bryst, tørr hoste og halsbrann med CV 22 (Himmelen Rushing Out). Dette punktet er like under Adam eplet ved bunnen av halsen.

Bruk Extra Point 17 (Ding Chuan). Dette punktet behandler generell hals problemer i tillegg til hoste, nakke og skuldersmerter, og skjoldbrusk problemer. Ekstra punkt 17 er litt over og på siden av vertebra i bunnen av halsen som stikker når hodet er vippet ned.