Digidexo.com

Hvordan lage en salve Ut av Banana Stem Extract

Hvordan lage en salve Ut av Banana Stem Extract


Banana stammen ekstrakt har mange helsefordeler. Anvendt til sår, hastigheter det healing med 30 prosent til 60 prosent, ifølge en studie gjort av en gruppe tannlegestudentene ved Gadjah Mada-universitetet i Indonesia. Leddgikt, betennelse, solbrenthet og insektbitt er også forbedret ved å bruke banan stammen ekstrakt til de berørte områdene. Den enkleste måten å bruke ekstrakt lokalt er med en salve. Selv om kommersielle salver innehold banan stammen ekstrakt er tilgjengelige på markedet, er det relativt enkelt å fremstille en salve hjemme.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Kok opp vann i pannen og fjern fra varmen.

Legg 1/2 kopp bivoks og 1/3 kopp vegetabilsk olje av valget i en keramisk bolle. Sitt bollen i en kjele med varmt vann inntil bivoks smelter.

Bruk en gaffel til å blande bivoks og vegetabilsk olje sammen til en jevn røre. Hvis et tykt, hardt salve er ønskelig, tilsett mer bivoks, oppvarming om nødvendig. Hvis en mykere salve er ønskelig, legge til mer vegetabilsk olje, 1 ss. om gangen inntil optimal konsistens er oppnådd.

til 15 til 20 dråper av banan stammen ekstrakt til blandingen når det er avkjølt til romtemperatur. Dersom det er ønskelig, tilsett 5 til 10 dråper av andre essensielle eller medisinert oljer for å forbedre aroma eller helsemessige fordeler. Bland godt.

Hell salve til små beholdere. Skriv dato og innhold på hver container. Oppbevar på et kjølig og tørt sted.

Tips og advarsler

  • Bruk innen tre måneder å lage. Legg antioksidanter, for eksempel vitamin E eller rosmarinekstrakt frynseline for å øke holdbarheten. Bruk kaldpresset og ubehandlet oljer for å forbedre kvaliteten.
  • Test salve for allergi ved å gni en liten mengde på et skjult område. Må ikke brukes hvis det oppstår reaksjoner (utslett, kløe, smerte eller hevelse).