Digidexo.com

Hvordan å rense kroppen med frukt

Hvordan å rense kroppen med frukt


Ved hjelp av frukt er en effektiv måte å rense kroppen og fjerne giftstoffer. All frukt inneholder syrer, som er nødvendig for å eliminere giftstoffer fra blodet. De har også gi kroppen styrke og energi. Når du renser kroppen med frukt, vil cellene bli fjernet, og de vil fungere riktig og harmonisk. Den følgende fremgangsmåte for å rense kroppen med frukt bør følges i minst fem dager. Hold deg på frukt rensing diett så lenge som 10 dager, hvis du er ekstremt overvektig eller usunn.

Bruksanvisning

•  Rens tarmer med en urte lakserende te før du begynner å rense kroppen med frukt. Klargjør te i henhold til instruksjonene på pakken, og drikke det rett før sengs kvelden før du skal begynne dietten.

Spis så mange modne, friske frukter som mulig. Spiser minst to grapefrukt, seks appelsiner, sitroner og tre per dag, i tillegg til så mye frisk frukt av andre typer som mulig.

Drikk så mye vann som mulig mellom å spise frukten. Sikt i minst 8 til 10 glass av våren eller destillert vann per dag, mens rensing av kroppen med frukt, men ikke drikk mens du spiser.

Drikk fruktjuice liberalt mens på frukt rensing diett. Ren organisk drue, eple, grapefrukt og appelsin juice er mest gunstig. Ikke drikk juice fra konsentrat eller juice cocktails. Hvis du ikke klarer å finne ren og økologisk frukt juice, erstatning vann i stedet.

Utfør minst 30 minutter med trening i friluft hver dag mens du er på diett for å hjelpe kroppen eliminere avfall. Turgåing er den beste øvelsen, og kan gjøres i ditt eget tempo. Men jogging eller løping er også akseptabelt, hvis du er i bedre fysisk form.

Tips og advarsler

  • Når alle dine smerter, smerter og ubehag er borte, har alle giftstoffer er fjernet fra systemet ditt, og du kan sakte tilbake til en sunn, nærende diett bestående av alle matvaregrupper. Anbefalte frukt for frukt rensing diett inkluderer ananas, fersken, kirsebær, plommer, pærer, epler, modne jordbær, blåbær, bringebær og alle sitrusfrukter. Spis disse liberalt når du er på diett. Urte lakserende te, for eksempel Senna te, kan bli funnet på lokale naturlig helse butikker, og mange velassorterte supermarkeder.
  • Ikke bruker melk, sukker, stivelse, saus, smør, hvetemel, sjokolade, meieriprodukter, pasta, brød, olje, sprit, tobakk, eller noe annet produkt som ikke er frukt eller fruktjuice mens på frukt rensing diett. De vil velte reaksjonen til rensing frukt på blodet, og negere alt arbeidet du har gjort.