Digidexo.com

Hva er fordelene med en infrarød varmeelement?

Hva er fordelene med en infrarød varmeelement?


Personer som lider av ubehag brakt videre av spenning, smerte eller sykdom kan se til varmeputer som et middel for lettelse. Tradisjonelle pads kan hjelpe lindre smerte gjennom varme opprettet fra elektrisk energi. Infrarøde pads benytte infrarød energi for å produsere varme. Denne energien kan produsere en rekke fordeler for den infrarøde pad bruker.

Trengende Heat

Varmen følte fra infrarøde behandlinger er ikke direkte fra pads. De infrarøde pads skape den samme energien som de infrarøde stråler som kommer fra sola Disse bølger av energi har evnen til å trenge gjennom huden og gå dypt inn i menneskekroppen. Infrarøde varmeputer kan gjenskape denne energien som kan fordype deg opp til tre inches inni kroppen vår. Derfra varmen arbeider for å bidra til å helbrede kroppen fra innsiden og ut. Dette er i motsetning til tradisjonelle puter som oppvarmes utenfra og inn, og kan bare trenge gjennom huden med mindre enn en halv tomme.

Dette er en naturlig kilde til energi som er nødvendig for å bidra til å vokse og overleve. Å ha denne varmen energi inni kroppen vår hjelper med beroligende dype vev og genererer blodstrøm som hjelper kroppen til å helbrede seg selv. Det er en prosess som kan bidra til å lette ubehag og fortsetter å arbeide etter at putene har blitt brukt.

Stimulerende Blood Flow

Sykdom eller skade kan føre til dårlig blodsirkulasjon til deler av kroppen. Når dette skjer, er det vanskeligere for kroppen å helbrede seg selv. Den manglende evne til å helbrede et område kan da forårsake problemer i andre deler av legemet og fører til en generell svekkelse av en persons helse. Ved å gi beroligende varme til disse berørte deler av kroppen, putene styrke flyten av blod igjen, slik at kroppen til å begynne å helbrede det berørte området.

Hjelp med Fleksibilitet

Dette er en spesiell fordel for eldre som kan oppleve at deres organer er blitt mer rigid på grunn av tap av spenst i muskelfibre og bindevev, brakt videre av alder og mangel på mosjon. Ved oppvarming bindevev i kroppen vår pads bidra til å gjenopprette fleksibiliteten i musklene våre.

Lettere på Skin

Standard varmeputer kan få høye temperaturer, opp til 130 grader Fahrenheit, noe som gjør dem ubehagelig på pasientens hud. Infrarøde pads arbeide på en måte som overfører lysenergien fra de infrarøde stråler til varme energi inni kroppen vår, slik at de ikke bare direkte varme på overflaten av huden vår. Dette betyr at de kan være slitt for lengre uten å irritere huden.