Digidexo.com

Medisinske egenskaper av Artemisia Pontica

Artemisia pontica, også kjent som liten absint eller romersk malurt, er en del av Asteraceae plantefamilien og er best kjent for sin bruk i fremstillingen av absint, selv om det også har medisinske egenskaper.

Markkur

Alle typer malurt ble brukt i gamle kulturer for deworming mennesker og dyr. Grekerne og aztekerne brukte varianter av Artemisia, inkludert Artemisia pontica, for dette formålet. Malurt navnet stammer fra dette legemidlet eiendom.

Magen Relief

Gamle kulturer brukes Artemisia pontica å forebygge og kurere fordøyelsesbesvær på grunn av sin evne til å nøytralisere magesyre. Det ble også brukt for å hindre at gass og kvalme. Wormwoods generelt var også tenkt å fungere som appetittstimulerende midler.

Urinsyregikt

Noen naturmedisinere hevder at ulike typer malurt, inkludert Artemisia pontica, lindre symptomer på gikt på grunn av deres evne til å motvirke væskeansamlinger.

Liver Cleansing

Artemisia pontica ble tradisjonelt tenkt å bidra til å styrke og rense leveren, og er fortsatt brukt av herbalists for leveren rensing og for å hindre leverskader.