Digidexo.com

Hvordan velge bønner og belgfrukter for en Low Carb Diet

Enten du velger en diett plan som har lavt karbohydratinntak for generelle formål, eller som et middel til å håndtere en helsetilstand som diabetes, vil en av utfordringene være å forberede måltider som er velsmakende samt næringsrik. Å gjøre bruk av ulike typer bønner og belgfrukter i måltid planlegging vil bidra til å sikre mat valg er variert, smakfull, og lett for kroppen å behandle.

Hvordan velge bønner og belgfrukter for en Low Carb Diet

•  Begynn med å skaffe en glykemisk indeks diagrammet. Mange personer med diabetes bruke listene som et middel til å identifisere de bønner og belgfrukter som er lavere i karbohydrater, og dermed mindre sannsynlighet for å forårsake en topp i blodsukkernivået. Å vite hvor mange karbohydrater per porsjon vil hjelpe deg å bo i ditt utvalg av daglige karbohydratinntaket.

Velg ferske eller frosne bønner og belgfrukter når det er mulig. Natrium-innholdet vil være lavere og næringsinnhold høyere enn med bearbeidede hermetisk mat.

Husk at fargen er din venn. Generelt sett vil de mørkere bønner gir lavere carb innhold og være lastet med karbohydrater som er lett for kroppen å fordøye.

Nyt rå bønner. Sukkererter og grønne bønner trenger ikke å bli kokt. Skyll grundig og chill for en crunchy snack som vil gi næring uten en masse karbohydrater.

Kjøp en ny kokebok. Se etter en som inneholder mange grønnsaksretter som er enkle å lage og helle mot bruk av low carb bønner og belgfrukter som viktige ingredienser.

Hint

  • ? Husk å balansere lite karbohydrater med riktige mengder protein og fett for bedre ernæring
  • ? Hvis du må bruke hermetiske bønner og belgfrukter, velger lav eller ingen natrium varianter
  • ? For personer administrerende diabetes ved hjelp av diett, sjekk blodsukker nivåer på én og to timer etter å ha spist. Dette vil gi deg en indikasjon på hvor godt kroppen din behandler ulike bønner og belgfrukter, og hvilken effekt en gitt bønne har på blodsukkernivået.