Digidexo.com

Teen Alkohol Behandlinger

Teen Alkohol Behandlinger


Ifølge Columbia University National Center on Addiction and Substance Abuse, er alkohol det mest misbrukte stoffet av amerikanske tenåringer - med tenåringer står for mer enn 11 prosent av all alkohol som ble konsumert i USA. For en rekke årsaker, behandling av en tenåring med en avhengighet til alkohol er ganske forskjellig fra å behandle en voksen.

Teen Alcohol Abuse

I ungdomsårene, er tenårings organer som hjerne og lever fortsatt utvikling, forlater dem mer utsatt for langvarig alkoholskader enn de av en voksen. En amerikansk regjering publikasjon med tittelen "Forebygging Alert" detaljer de mange negative bivirkninger at alkohol kan ha på tenåringer, som inkluderer læringsvansker og kortsiktige problemer med hukommelsen. I tillegg kan tidlig alkoholbruk har langvarige konsekvenser, som folk som begynner å drikke før 15 års alder er fire ganger mer sannsynlig å utvikle alkoholavhengighet senere i livet sammenlignet med de som har sin første drink i en alder av 20 eller eldre.

Forskjeller mellom Behandling Tenåringer og aduts

På grunn av det faktum at tenårings sinn og kropp er fortsatt utvikling, bør ungdom ikke bli sett på som "små voksne" når det kommer til behandling for alkoholavhengighet. Tenåringer har ikke utviklet på samme nivå av følelsesmessig modenhet og sosiale ferdigheter som en voksen, så behandling av tenåringer må fokusere ikke bare på rusmiddelbruk, men også på å hjelpe tenår navigere gjennom prosessen med identitetsdannelse, som er fremveksten av en klar følelse av selvtillit. I tillegg bør behandlingen ikke bare fokusere på avhengighet, men også på de underliggende problemene og problemer som trolig førte tenår til alkohol i første omgang.

Peer gruppeveiledning

Tenåringer ofte mangler nivået av selvrefleksjon og introspeksjon er nødvendig for effektiv one-on-one rådgivning, så peer group rådgivning er ofte en mer effektivt alternativ for å behandle ungdoms alkoholmisbruk. Selv om en tenåring kan være tilbakeholdne med å åpne opp for en voksen i løpet av individuell rådgivning, kan tenåringer generelt være overbevist om å delta i en gruppediskusjon av jevnaldrende, som også kan tilby oppmuntring og støtte til hverandre. Gruppearbeid kan være effektive i å gi ungdom med den type stress-management og problemløsende ferdigheter som vil hjelpe dem å unngå alkohol i fremtiden.

Wilderness Therapy

Noen terapeuter anbefaler en villmark terapi program for tenåringer som drikker har blitt ute av kontroll. Konseptet er enkelt: Licensed terapeuter følge problemfylte tenåringer på en camping eller fotturer ekspedisjon, og tvinger dem til å forlate bak teknologiske distrahert, for eksempel mobiltelefoner, videospill, datamaskiner og TV-er. Dette tvinger ungdoms inn i slags mental stillhet som vil gi rom for introspeksjon på det mest grunnleggende nivå. Kortsiktig villmark terapi har vist seg svært effektive i "Hopp-start" langsiktige endringer i tenårene som har brukt narkotika eller alkohol. Denne effektiviteten er på grunn av disse programmenes intensitet, som involverer terapeuter som bor og arbeider med tenåringer på en 24-timers-en-dag basis, som ørkenen sette seg selv blir en del av den terapeutiske prosessen.