Digidexo.com

Hvordan Stopp Addiction forårsaket av kokain

Kokain er et svært vanedannende middel som produserer euforiske effekter ved å øke mengden av nevrotransmitteren dopamin i hjernen. Kokain avhengighet er knyttet til alvorlige fysiske og psykiske helserisikoer. Selv om det er ingen kur, er behandling av kokainavhengighet mulig.

Hvordan Stopp Addiction forårsaket av kokain

•  Avstå fra å bruke kokain. Du kan oppleve abstinens når du slutter å bruke kokain. Abstinenssymptomer begynner vanligvis med en "krasj" som er preget av en intens trang til mer kokain. Ifølge National Institutes of Health (NIH), kokain abstinenssymptomer er mest psykologisk. Trøtthet, irritabilitet, angst, depresjon og søvnforstyrrelser kan oppstå når du slutter å bruke kokain. Ifølge WebMD.com, disse symptomene er midlertidige, men suget etter kokain kan vare i måneder og kan gå tilbake etter år med å avstå fra bruk av kokain.

2 Lete døgnbehandling. En bolig behandlingsopplegg eller terapeutisk samfunn kan gi en trygg, veiledet og rusfritt miljø for å takle alvorlige abstinenssymptomer. Ikke alle som slutter å bruke kokain vil kreve innleggelse omsorg.

Delta i poliklinisk behandling. Mange typer av ambulant behandling er utformet for å behandle kokainavhengighet. Individuell og familievern, støttegrupper, anonyme grupper, og kognitiv-atferdsterapi er alle former for poliklinisk behandling som kan hjelpe deg tilpasse seg livet uten kokain og etablere sosiale bånd ikke er basert på kokain. Beredskap ledelse er et program for kupong baserte belønninger som gis for langvarig avholdenhet fra kokain og fortsatt deltakelse i et behandlingsopplegg. The National Institute on Drug Abuse (NIDA) hevder at poliklinisk behandling som er skreddersydd til dine spesifikke behov vil være mest effektive.

Kontakt lege om å få en resept. Ifølge NIDA, er det ingen medikament som spesifikt behandler kokainavhengighet; men noen medikamenter å behandle symptomer på kokain tilbaketrekning. Forskning finansiert av NIDA tyder på at høyt blodtrykk medisinering propranolol kan være effektive i å redusere angst og cravings for kokain. Ifølge narkotika rehab.com, disulfiram, et legemiddel som brukes til behandling av alkoholisme, kan hjelpe behandle kokain tilbaketrekning. Ifølge AddictionRecoveryGuide.org, benzodiazepiner, slik som valium, har blitt brukt for å redusere angst som kan forekomme med kokain trekning. Antidepressiva, og stoffet bromokriptin, kan hjelpe behandle humørforstyrrelser du kan oppleve. En studie publisert i 2000 i American Journal of Psychiatry viser at ved å øke dopamin nivåer, kan amantadin bidra til å redusere kokainabstinenssymptomer. Forskning finansiert av NIDA og NIH antyder at aminosyren supplement N-acetyl cystein, som er tilgjengelig for å kjøpe uten resept, kan redusere cravings for kokain.

Hint

  • Husk at alle avtaler med utvinning fra kokainavhengighet noe annerledes.
  • Ifølge NIH, rev seg løs fra kokainavhengighet er vanskelig og kan føre til at noen mennesker til å vurdere selvmord.