Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne symptomer på Lupus

Hvordan gjenkjenne symptomer på Lupus


Personer som har systemisk lupus erythematosus (SLE) ofte bare kalt lupus er vanligvis diagnostisert med hver sykdom under solen før blodet er endelig testet og bekreftet for Lupus. Det er ikke en stor overraskelse skjønt hvis du tenker over det. Lupus er en autoimmun sykdom som betyr at den kan angripe alt i kroppen din. Det kan være vanskelig for en lege å diagnostisere deg når dine symptomer kan være en rekke ting og eventuelle to personer med lupus kan ha helt forskjellige systemer. Det hele avhenger av hva deres spesielle immunsystemet angriper. Her er en liste over noen vanlige symptomer.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Lupus

•  Den røde Lupus butterfly utslett; det går over ansiktet berøre kinnene og nesen. I de tidlige stadiene kan det bare vises på nesen eller kanskje på kinnet. Regelmessige lotions er maktesløse til sin rødhet og tørrhet.

leddgikt symptomer. Leddene får stiv og verkende. Det er derfor folk i fortiden som hadde Lupus ville gå til en revmatolog; de trodde de faktisk hadde leddgikt. Så mange Lupus pasienter gikk til Reumatismespesialister at Reumatismespesialister ble den Lupus spesialist selv om leddgikt er bare en av mange urelaterte symptomer. Lupus også fører til muskel tap.

eksem og psoriasis. Altfor tørr, kløende og sensitiv hud; hud som virkelig klør hele dagen lang. Det er så følsom at luft fra en vifte, tetthet av sokker, eller en tilbake gni irriterer den. Det gjør det svært vanskelig å bo i samme stilling lenge. Lupus er også knyttet til hudsykdommer som Vitiligo hvor pigmentet forsvinner fra huden. Jeg lurer på om Michael Jackson noen gang bevist at han hadde Vitiligo.

Å være sliten. Hvis immunsystemet ikke vil slutte å angripe, hver dag er en syk dag. Jo mer vekt du legger på kroppen jo mer ditt immunsystem vil fungere, og jo mer sliten blir du.

Fryktelig sirkulasjon. Lupus pasientens fingre, tær, nese, ører osv ... må holdes varm. Når de får kalde sine blodkar constrict som gjør det enda vanskeligere å varme dem.

Hårtap. Noen Lupus pasienter miste alle håret, noen bare miste litt. De fleste hevder å ha alltid hatt veldig tynt hår.

sår i munnen og på den ytre kroppen også. Disse sårene og noen kutt eller riper etc ... leges svært sakte. Huden bryter også lettere for kutt og skrubbsår når de skjer. Manglende evne til å helbrede så raskt som normale mennesker gjør det vanskelig på lupus pasienter når de får vanlig forkjølelse eller noen sykdom.

Manglende evne til å konsentrere seg og huske. Det er veldig vanskelig å huske ting også. Jeg sammenligner det til en datamaskin. Harddisken fungerer helt fint, men kontanter går litt tregt.

Noen ganger, ut av ingenting, en bestemt kroppsdel ​​kan krampe eller føler at det blir knivstukket eller skadet på noen måte (noen ganger som voksesmerter), uten noen spesiell grunn.

Øyne, nese, ører og munn problemer. Kan føles som en bihulebetennelse som aldri vil gå bort eller som hørselen går. Nese kan kjøre eller har sår.

Alvorlig irritasjon i solen selv med solkrem på. Å være ute i solen eller under sterkt lys for noen timer kan være nok til å forårsake utmattelse.

Det er andre problemer som Lupus fører inne i kroppen som du ikke vil se skjer for eksempel nyresvikt, Osteoporose, blodsykdommer, hjertesykdommer osv ... Dessverre, det er så mange symptomer; det er vanskelig å nevne dem alle. Den beste tingen å gjøre hvis du tror du kan ha Lupus er å gjøre en avtale med legen din og snakke om hvordan du føler deg.