Digidexo.com

Hjem rette for et barns hoste

En av de tøffeste utfordringer en forelder ansikt er å ha et barn som ikke føler seg vel. Til tider kan det føles som du er maktesløse til å hjelpe berolige barnet når halsen gjør vondt og hans hoste vil ikke stoppe. Men du kan ikke ha for å komme inn i medisinskapet for å hjelpe barnets hoste.

Vann

Et barn som er syk med en hoste trenger væske. Vann vil holde hans cellene hydrert å bekjempe sykdommen som forårsaker hoste, og det vil bidra til å tynne ut slimet. Du kan også hydrat kroppen hans med varme urtete som gir ytterligere helsegevinst. Den mest effektive valg, er imidlertid vann. Kaldt vann kan også berolige ditt barns sår hals.

Hjemmelaget hostemedisin

Du kan gjøre en effektiv hoste medisin ved hjelp av ingredienser du har hjemme. I "Herbally Hilsen" Penny C. Royal gir en oppskrift som kan gi lindring for barnet ditt. Dessverre, han sannsynligvis ikke vil like smaken. Heldigvis, det berolige en sår hals og bidra til å fjerne noen av slim som forårsaker hosten sin.

Den oppskriften krever 2 ss. vann, en ss. av eple cider eddik, en ss. honning, 1/4 ts. av malt ingefær og 1/4 ts. kajennepepper. Bland ingrediensene sammen og gi en teskje til barnet så ofte som nødvendig.

Kald mat

Kald mat som iskrem eller frossen juice barer kan berolige en sår hals og bidra til å midlertidig lette barnets hoste. Å gi barnet ditt noen av hans favoritt kalde godbiter kan gi en følelsesmessig løft også.

Vitamin C

Å gi din syke barn en vitamin C supplement kan bidra til å fremskynde helbredelsesprosessen av en forkjølelse eller vedvarende hoste. Du kan også prøve fruktjuicer som er høy i vitamin C. Pass på at du gir barnet ditt juice og ikke en juice-flavored drikke. Noen drikker inneholder svært lite juice og gir ikke mye vitamin C.

Ekstra pute

Prøve å øke barnets hode med en ekstra pute. Heve hodet kan hjelpe barnet til å puste lettere og hoste mindre.

Varm dusj

Dampen fra en varm dusj kan bidra til å tømme syk barnets bihulene. Den varme dusjen er avslappende og dampen vil berolige sine bihulene. Dampen bidrar også til å lette lunger.