Digidexo.com

Hvordan bryte et vekttap platå

Hvordan bryte et vekttap platå


Har du treffer den fryktede vekttap platå?

Er du frustrert fordi vekttap akkurat har sluttet?

Her er fire enkle måter å bryte gjennom et vekttap platå.

Hvordan bryte et vekttap platå

•  Det første du trenger å gjøre er å sørge for at du følger din diett programmet. Vi lyver ofte for oss selv for å rettferdiggjøre juks på våre dietter. Hvis du ikke har vært fullt følge din diett plan så må du starte der før du leser videre.

Før vi går videre til trinnene for å bryte et vekttap platå, må vi forstå hvorfor det skjer. Kroppen din ønsker å være i en tilstand av homeostase, det liker ikke forandring. Når endringen skjer det må jobbe hardere. Det er derfor endring av rutinen er så viktig for å fortsette din vekttap.

Tips # 1 - øke kalorier. Det første tipset for å bryte et platå er ved å øke kaloriforbruket med 500 kalorier per dag i 7-10 dager. Det betyr ikke gå av kostholdet ditt. Du trenger bare å gi kroppen et lite dytt for å få det går i riktig retning.

Øk karbohydratinntak for å gi kroppen en pause fra carb restriksjoner. Etter 7-10 dager kutte kalorier tilbake til der de var. Dette vil bidra til å gi kroppen din en fin liten sjokk at du kan komme tilbake på sporet.

Tips # 2 - Din intensitetsnivå. Når jeg prøver å slippe de siste få pounds er det ofte et problem av intensitet som forårsaker vekttap platå. I slike situasjoner må du skru opp slanking og trening for et par uker for å hjelpe du sprenge gjennom den.

Trene litt hardere eller blir litt strengere på kostholdet ditt kan gi deg den ekstra liten boost som du trenger.

Tips # 3 - Endre ditt treningsprogram. Måten du trener kan spille en viktig rolle i hvordan du forbrenner fett. Gjør den samme rutinen for lenge gjør at kroppen kan tilpasse seg og arbeide mer effektivt. Hvis du har brukt den samme treningen rutine for mer enn 4-6 uker er det tid for en forandring.

En enkel løsning på dette problemet er å endre hvordan du trener. For eksempel legge vekt trening til ditt program eller øke sett og reps eller endre hvor mange dager i uken du trener. Gjør dette hver 4-6 uker for å holde kroppen din fra å tilpasse.

Tips # 4 - Reduser karbohydrater. Ja dette er det motsatte fra det første tipset, men det kan fungere veldig bra for å hjelpe deg å bryte gjennom vekttap platå. Ved å senke carb inntaket ned til en ketogen nivå det tvinger kroppen i en fettforbrenning modus. Dette fungerer best hvis du ikke allerede er på en lav carb diett (mindre enn 100 g / dag).

Forsøk å redusere karbohydratinntaket til 20-40g / dag i 2 uker når du treffer et platå. Dette er den vanskeligste av alle tipsene, men også den mest sjokkerende for kroppen din.

Så frustrerende som vekttap platåer er, de er en normal fysiologisk forekomst. Det er derfor det er alltid viktig å endre opp rutine for å holde kroppen din fra å tilpasse. Ved å bruke en av de strategiene som er nevnt ovenfor vil du være i stand til å bryte gjennom platåer og fortsette å gå ned i vekt.

Mens du er her kan du ta deg tid til å sjekke ut de ressursene området nedenfor for flere tips og informasjon. For andre hvordan du tips ikke glem å sjekke profilen min, og for å ta en titt på andre artikler om eHow.