Digidexo.com

Fordeler med Grapefrukt Essential Oil

Fordeler med Grapefrukt Essential Oil


Grapefrukt er en næringsrik sitrus frukt som er høy i antioksidanter. Naturmedisinere og folke leger tror grapefrukt eterisk olje har mange medisinske fordeler. Men kan kjemikaliene i grapefrukt negativt samhandle med kroppens stoffskifte av flere legemidler, inkludert de som behandler hjerterytmeforstyrrelser, depresjon, kramper, høyt blodtrykk, høyt kolesterol og immunsystemet sykdommer. Pasienter med disse lidelsene bør ikke bruke grapefrukt eterisk olje uten lege tillatelse.

Bekjemper tidlig aldring og infeksjons

Grapefrukt essensielle oljen inneholder vitamin C, en antioksidant som bekjemper frie radikaler. Frie radikaler føre til for tidlig vevsskade, visjon forringelse og nervøse lidelser. Internt forbruk av grapefrukt eterisk olje bidrar til å beskytte kroppen mot frie radikaler, og dermed redusere deres virkninger på tidlig aldring. Grapefrukt essensielle oljen er også fordelaktig når det påføres topisk på huden for å behandle rynker og akne og for å hindre sårinfeksjon. Det kan være irriterende for sensitiv hud hvis de utsettes for sollys etter påføring.

Vanndrivende Agent

Grapefrukt eterisk olje blir brukt som et diuretikum, som det kan fremme urinering. Dette hjelper nyrene fjerne giftstoffer mer effektivt, minske sjansen for vevsskade og urinveisinfeksjoner. Den vanndrivende effekten av grapefrukt eterisk olje også kan bidra til å kontrollere blodtrykket, fremme hjertet helse og redusere cellulitter.

Forbedrer fordøyelsen

Grapefrukt essensielle oljen inneholder fiber, som fremmer fordøyelsen helse ved å skape en mild avførende effekt for mer regelmessig avføring. Grapefrukt essensielle oljen stimulerer sekresjon av mage enzymer for å bryte ned maten og holde fordøyelsen strømmer.

Treats Depresjon

Terte sitrus smak og duft av grapefrukt eterisk olje kan ha en avslappende effekt på kroppen. Det kan også lindre treghet og fremme en positiv holdning. Grapefrukt essensielle oljen brukes i aromaterapi produkter for å redusere symptomer på angst og depresjon og oppdatere ånd.

Hair Tonic

En annen fordel med grapefrukt essensielle oljen er dens bruk som et hårvann. Folk leger forskrive det for skallethet som det stimulerer hårsekkene og fremmer hårvekst. Grapefrukt essensielle oljen også brukes for å holde friske hår tykk og sterk, og for å behandle flass.