Digidexo.com

Hva å spise før Begynnelsen HCG injeksjoner

Hva å spise før Begynnelsen HCG injeksjoner


HCG injeksjoner, en type hormon, er et verktøy som brukes i forbindelse med andre medisiner for å hjelpe en kvinne som har problemer med å bli gravid. Selv ikke den mest kritiske faktor i suksessen, spise riktig mat har potensial til å gjøre en forskjell i den totale suksessen av behandlingen.

Hvorfor skulle spise riktig gjøre en forskjell?

Håndteringen av hormoner er en nyansert og vanskelig vitenskap, og mange fruktbarhet spesialister vil prøve å få en kvinnes kropp og reproduktive systemet i toppform før du begynner behandling. Dette kan hjelpe de behandlinger som fungerer mer effektivt, og dermed koster mindre og krever færre legebesøk.

Ting å spise

Komme kosthold, vekt og insulinnivået i riktig rekkefølge er viktig. Som for hva mat å spise akkurat, det kommer an på ufruktbarhet problem. For eksempel, kvinner som lider av PCOS (polycystisk ovariesyndrom) generelt har insulinresistensproblemer, og bør unngå å spise store mengder karbohydrater som brød, pasta eller poteter.

Generelt, får rikelig med protein, vitaminer og mineraler fra magert kjøtt og frukt og grønnsaker er viktig for alle. Begrense koffein er også foreslått av mange leger, og det er enda studier som tyder på at hele fete meieriprodukter, som for eksempel helmelk, er gunstig for en kvinnes fruktbarhet. Og selv om det er ikke mat, slutte å røyke kan gjøre en stor forskjell i fruktbarhet.

Trening

I tillegg til å skifte til et sunnere kosthold for å øke sjansene for suksess, trening er viktig selv om du ikke er overvektige. Det er spesielt viktig for kvinner med PCOS, som det kan bidra til å lindre noen av symptomene på syndromet. Rundt 50% til 60% av kvinner med PCOS er overvektige, og dette kan ha negativ innvirkning på fruktbarheten. Trene regelmessig og komme i form før du får gravid betyr også en sunnere graviditet.

HCG injeksjoner for vekttap

HCG Injeksjoner har også vært brukt som et vekttap middel, men det er liten vitenskapelig støtte for den. I teorien kan de HCG injeksjoner øke en kvinnes metabolisme. Ved å ta injeksjoner, spise 100% økologisk mat, forbruker ingen kunstige søtningsmidler eller hvitt mel og sukker, og spiser mindre enn 500 kalorier om dagen, ville vekttap oppleves.

Det er viktig å snakke med legen din og gjøre grundige undersøkelser på dette temaet før man vurderer dietten, og husk at studier gjort av ernæringseksperter har funnet noe bevis for at de injeksjoner gir et vekttap fordel.