Digidexo.com

Hvordan forberede Begin Optifast

Optifast er en flytende diett ment å hjelpe enkeltpersoner miste vekt raskt mens du får de riktige mengder av vitaminer og mineraler. Den Optifast programmet er ikke riktig for alle. Dietten er primært ment for personer som har betydelige helseproblemer relatert til fedme og trenger å gå ned i vekt raskt for å forbedre en medisinsk tilstand eller for å forberede deg til operasjonen. Selv Optifast er primært en flytende diett som består av flere daglige vibrering, deltakerne har nå muligheten til å kjøpe protein barer og suppe mikser som ekstra kosttilskudd.

Hvordan forberede Begin Optifast

•  Snakk med legen din for å være sikker på at Optifast er et trygt alternativ for deg. Ikke alle er en god kandidat for en flytende diett, og legen din kan hjelpe deg å gjøre det riktige valget.

omtale opplysninger om potensielle bivirkninger av Optifast. Disse inkluderer mindre effekter som mild, reversibel håravfall eller svimmelhet. En mer alvorlig bivirkning kan være dannelse av gallesten, resultatet av metabolizing fett. Risikoen for en gallestein angrep er om lag én av 700.

•  Bestem på forhånd hvordan du vil strukturere kostholdet ditt. Du kan melde deg på en komplett flytende diett eller en modifisert flytende diett, som omfatter fast føde på visse tider av døgnet.

Angi et vekttap mål. Du vil være mer sannsynlig å følge dietten din hvis du har et mål å jobbe mot.

Bestem hvor lenge du har tenkt å forbli på Optifast. Den anbefalte Optifast plan varer 18-22 uker, men den endelige avgjørelsen bør være din, laget med legen din.

Plan hvordan å innlemme Optifast i din daglige timeplan. Optifast vibrering er ment å bli tatt fem ganger daglig. Fordi dette er oftere enn normale måltider, må du kanskje legge til rette med din arbeidsgiver å kunne blande og drikke vibrering på riktig tidspunkt.

Forklar din beslutning om å begynne Optifast til din familie og be om deres støtte. Ber om at de ikke friste deg med din favoritt mat mens du er på diett og forklare hvor viktig det er at de gir deg rett emosjonell støtte.

Hint

  • Bli en online støttegruppe for andre personer som også deltar i flytende diett programmer.
  • Hvis du har ekstreme bivirkninger eller en allergisk reaksjon på Optifast, slutte å bruke den umiddelbart og snakke med legen din.