Digidexo.com

Svelte Diet

Svelte Diet


Svelte vekttap plan ble utviklet av Florida baserte legen Dr. Richard Bragg. Konseptet er å få kontroll over den varierende insulinnivået i kroppen som påvirker krav til sukker og karbohydrater. Dette oppnås ved en kombinasjon av appetittdempende midler, kosthold, vitamin injeksjoner og medisinsk tilsyn.

Første fase

En første konsultasjon innebærer måling av blodtrykk, kropps-fettprosent og nåværende vekt, sammen med blod-screening. Ved hjelp av reseptbelagte medikamenter, vitamin injeksjoner, dietter og ukentlig tilsyn, blir fremdriften av vekttap overvåkes inntil målet vekt er oppnådd.

Andre fase

Bragg kaller dette Transitional skritt for å oppnå '' Zone Wellness. '' Ukentlig tilsyn forsterker deltakerens ønske om å opprettholde kroppsvekten oppnås gjennom programmet. Det vil være pågående kontroller av blodtrykk, vekt og fettprosent, sammen med vitamin injeksjoner og medisiner.

Tredje fase

Dette er kjent som langsiktig vedlikeholds Step. Kontinuerlig overvåking på månedlig basis bidrar til å hindre regresjon og vektøkning. Deltakerne får uansett informasjon og oppmuntring er nødvendig for å leve i '' Zone. ''

Betraktninger

Selv om hevde en høy suksessrate, sier Bragg at dette regimet ikke kan fungere for alle. Han peker også i søknadsskjemaet at akkurat som fedme bærer en høyere risiko for helseproblemer, så bruk av appetittdempende midler og andre medisiner kan ha bivirkninger som kan til tider være alvorlige eller livstruende.