Digidexo.com

Den beste dietten plan for menn å kjempe magen bule

En stor mage pleide å være en fin og selv fasjonable ting for en mann å ha, men ikke mer. Menn bor passe godt inn i midten alder og selv i sine eldre år. Shedding en stor mage er et spørsmål om kosthold og disiplin, og det høster belønninger inkludert selvtillit og bedre total kropps ytelse.

Drikking

Mange menn elsker sine drikke, men drikking kan drepe en diett. En lav-kalori øl eller to hver dag vil ikke helt avspore årsaken, men en natt på en tønne partiet vil fordi det kan pakke på en dag er verdt av kalorier i løpet av noen timer.

Som for brennevin, stokk med vodka med en lime og en lav-kalori mikser eksempel club soda. Unngå vin, rum og lignende som de er pakket med sukker.

Frekvens av måltider

Som med enhver diett, bør menn som prøver å miste sin gut spise ofte og moderat utover dagen. Dette bidrar til å etablere en sunn metabolisme, noe som gjør det lettere å gå ned i vekt. Frokost bør spises innen en time for å komme opp, etterfulgt av en mid-morgen snack, lunsj midt på dagen, en annen snack rundt 15:00 og middag ca 19:00

Frokost

Det er der du kick-start stoffskiftet og møte noen av dine frukt, protein og hele korn behov for dagen. Et eple eller banan med peanøttsmør går bra med en bolle med havregryn eller tre egg kokt i olivenolje spray.

Som for drinker, er en 20-unse glass vann et must. Du kan også få en åtte-unse appelsinjuice, skummet melk eller sjokolademelk. Hvis du drikker kaffe, ta det svart fordi sukker har tomme kalorier og krem ​​er full av fett.

Mid-Morning Snack

Dette er for å holde deg mett og å møte noen flere av dine ernæringsmessige behov. Frukt som druer, rosiner, epler og bananer er en god start, og du kan også prøve en single-servering kopp yoghurt (probiotisk yoghurt er best fordi det hjelpemidler fordøyelsen og fremmer sunn metabolisme). En streng ost eller peanøttsmør vil forlate deg fornøyd før lunsj.

Lunsj

Lunsj handler om protein: Gå for en kalkun sandwich med guacamole, en tunfisk biff eller tunfisk smelte sandwich eller et par tykke peanøttsmør smørbrød vil gjøre utslaget. Topp det hele med et dusin eller så kuttet baby gulrøtter eller et annet stykke frukt.

Ettermiddagen snack

Rå mandler er en flott ettermiddagen snack, men ikke spise mer enn 25. Lett popcorn eller bare en åtte unse sjokolademelk også vil være nok.

Middag

Det er hovedsakelig to ting å skyte for med middag: Protein (en mager svinekotelett, biff eller kylling bryst), og en grønnsak, som dampet brokkoli, erter, gulrøtter eller en og annen bakt potet. Du kan selv avslutte det hele med en øl om du vil.

Exeercise, Portion Control and Timing

Et fornuftig kosthold vil hjelpe deg å miste vekt, men en god treningsøkt plan inkludert vekttrening vil snu kroppen i en fettforbrennende maskin. Sunn vekttap er jevn og gradvis, og enhver balansert kosthold tar noen uker å vise dens virkninger, så hold deg til det. Hvis du er Shedding magen din, er porsjonskontroll nøkkelen. Trikset er å holde seg bare full nok med næringsrik mat som hjelper deg å forbrenne fett, så unngå junk food, sukkerholdig brus og alle de andre tomme kalorier som vil stå i veien for det andre gode arbeidet.

Eating Out

Å spise ute er en fare for noen diett, men det er en realitet i livet. Mange restauranter har diett vennlige alternativer tydelig merket på sine menyer, men hvis ikke, her er noen forslag: Hvis du er på en diner eller frokost sted, velger en omelett med masse grønnsaker og minimal ost. Hvis du er ute å hurtigmat, hoppe frites og bestille en burger uten fet sauser som tusen-island dressing eller majones. Og hvis du er på et steakhouse, gå for en mager indrefilet og en salat med eddik og olje.