Digidexo.com

Mat å spise for Fast Vekttap

I havet av vekttap forslag og materialer, kan det være vanskelig for noen dieter å vite hva du skal spise for å oppnå resultater. Fad dietter ofte føre til binges og vann vekttap som er oppnådd så snart du starter et vanlig måltid rutine. Heldigvis finnes det en rekke matvarer som bidrar til vekttap ved å fylle deg opp og stabilisere blodsukkernivået.

Frukt og grønnsaker

Fyll tallerkenen med mer frukt og grønnsaker enn protein eller karbohydrater. En kopp sopp har 15 kalorier, sammenlignet med 150 kalorier som er i chips. Bruk sopp og selleri for dips. Få mer næring ved å spise spinat i stedet for isbergsalat. Bare en kopp har 7 kalorier og er den perfekte filler for sandwicher og salater. Goji bær er blitt funnet å ha appetitt dempende effekter, og gir en god proteinkilde, sammenlignet med andre frukter. Kast dem i trail mix eller på toppen av yoghurt. Grapefrukt har vært en tradisjonell måte å starte en dag. Utrolig, det er bare 45 kalorier i en grapefrukt. Epler er en annen stor frukt, fordi de har tilbudet fiber som skylle ut giftstoffer. Du kan skjære dem opp eller bake en i ovnen ved 350 C i 30 minutter. Bare strø litt kanel og din har en dessert.

Proteiner

Protein gir deg energi og bidrar til å bygge muskelmasse. Velg magre proteiner som fisk, kylling, kalkun eller skalldyr. Laks inneholder Omega-3 oljer, som hjelper hjelpemiddel i insulinfølsomhet. Dette vil hjelpe deg å bygge muskler. Likeledes, fire store reker har 22 kalorier, og dermed gjør dem stor for å legge på toppen av salater eller kaste i brun ris oppstuss frites. Vær nøye med å holde porsjoner protein av kylling til en bunke med kort. Et kyllingbryst har omtrent 250 til 400 kalorier, avhengig av størrelsen av brystet.

Dairy

Avstå fra å spise noe annet enn lav-fett eller ikke-fete meieriprodukter. Mange ost skiver bære en stor tildeling av 100 kalorier per skive. Non-fett amerikansk ost skiver har rundt 16 kalorier per skive. Du kan smelte dem på tre eggehviter å ha et måltid under 100 kalorier. Bedre oster å bruke er feta eller geit crumbles som kan brukes for salater.

Diet Plan

Start morgenen med en frokost som eggehviter og grapefrukt. Andre muligheter er en engelsk muffin med to eggehviter. Ha en midt morgen måltid av druer eller vegetabilske skiver. Til lunsj, nyte en spinat salat med fisk eller en reke salat på en skive helkornbrød. Spis en om ettermiddagen måltid av frukt eller en fettfri yoghurt. Avslutt dagen med et måltid som brokkoli og fisk, hel hvete couscous og kalkun, eller brun ris og kylling. Telle opp kaloriene du forbruker, men avstår fra å gå noe lavere enn 1200 kalorier om dagen. Kroppen din vil gå inn i sult-modus, og så snart du spiser flere kalorier vil det legge vekt på igjen. Prøv ut noen av disse matvarene og se hvilke du liker beste.