Digidexo.com

Mineral Oil for en Earache

Mineral Oil for en Earache


Det er en rekke forhold som forårsaker øret smerter og plager hos mennesker. På grunn av den store mengden av årsaker, eksisterer det hjemmemidler slik som mineralolje program eller profesjonell medisinsk behandling.

Årsaker

De to viktigste viktigste årsakene til øret aches er fanget fuktighet med i øret og bakterievekst inne i øregangen eller bak trommehinnen.

Typer av Earache

Det finnes to hovedtyper av øreverk kjent som Otitis externa og mellomørebetennelse. Externa er en hud infeksjon i det ytre øret eller øregangen, annet kjent som svømmere øret. Media er en infeksjon i mellomøret eller trommehinnen ofte forårsaket av bakterier.

Mineral Oil

Mineralolje er et vanlig hjem middel til en øre verke. Oljene bidra til å fjerne vannet fra øret og har et beskyttende belegg over den følsomme øregangen. Denne typen hjem rette kan være gunstig for mindre øret aches, svømmere øret, eller otitis externa.

Forebygging tips

Ikke legg noe i ørene. Dette inkluderer fingre, bomullspinner og andre objekter. Ikke blås nesen i en voldelig måte. Unngå sigarettrøyk, som det er en direkte årsak til økende øreverk og infeksjoner. Bruke ørepropper når nedsenket i vann. Flushing ører med eddik, vann eller vaskesprit vil holde dem rene.

Advarsel

Problemer med ørene kan være alvorlig og forårsake permanent skade. Hvis en øreverk eller smerte er fortsatt i en lengre periode, er profesjonell medisinsk råd anbefales.