Digidexo.com

Hvordan lage ditt eget øre Wash

Hvordan lage ditt eget øre Wash


Det gamle ordtaket: Du bør aldri sette noe mindre enn albuen inni øret. Leger fortsatt står ved denne uttalelsen. Det eneste unntaket fra regelen er en pipette eller sprøyte brukes til å helle en vask inn i ørene for å fjerne tilstopping eller overflødig ørevoks. Hvis du har problemer med hørsel eller du føler kløe eller smerter i øret, kan det være lurt å lage din egen øret vask før du ringer en lege. Dette vil bidra til å løse opp giftstoffer og helbrede øret naturlig.

Hvordan lage ditt eget øre Wash

Hvordan lage ditt eget øre Wash

•  Hell en halv kopp av hydrogenperoksid inn i en liten plastbeholder. Du kan kjøpe hydrogenperoksid på ditt lokale apotek eller på nettet (se Ressurser).

Hell en halv kopp med varmt vann fra springen i plastbeholder. Vannet bør være varm, ikke varmt. Hvis det er for varmt kan du brenne deg. Det heller ikke bør være kald. Hvis vannet er for kaldt, kan det føre til at du besvimer eller blir svimmel.

Swirl beholderen forsiktig for å blande. Du kan høre en knitrende lyd inne i containeren forårsaket av popping av hydrogenbobler.

Bruk en pipette eller sprøyte, trekk eller trykk på stempelet for å laste øret vask blandingen.

Trykk på din ikke-plagede øret mot skulderen din. Plasser dropper eller sprøyte inn den elendige øret. Trykk stemplet med stor kraft inntil all væsken har blitt sluppet. Hold fortsatt i omtrent fem minutter, hell væsken ut av øret og i vasken.

Fortsett å bruke øret vask i henhold til trinn 4 og 5 til blandingen er helt borte, eller trykket i ørene er lettet. Hver gang du ønsker å bygge ut øret, lage en ny en-cup batch av øret vask, så vannet vil redusere styrken på peroxide over tid.

Hint

  • Du kan føle prikking eller bankende mens du har øret vask i øret.
  • Dersom øret fortsatt føles tett etter bruk av øret vask, se en lege.