Digidexo.com

Morsomme måter å utøve for barn

Morsomme måter å utøve for barn

Den beste måten for barn å utøve innebærer å sørge for at aktiviteten er gøy, og at selve ordet "øvelse" brukes med måte. Vårt samfunn har gitt ordet "øvelse" en heller dårlig navn og gjorde det høres ut som en straff av sorterer for å nyte mat og noen ganger ikke går opp i hva samfunnet oppfatter som en sunn kropp. Det er viktig for barna å trene, men like viktig at arr ikke er knyttet til de mange grunner til hvorfor.

Spill

Barn elsker spill og vil gå langt for å spille et bredt utvalg av dem. Snarere enn å ringe barna ut i bakgården for å trene, samle hele familien i stedet for å spille et spill som krever fysisk aktivitet. Dodge ball og badminton er flotte bakgård spill. Nesten hvem som helst kan spille dem og de begge krever den type trening som får blodet til å bruse. Andre spill som krever mye mosjon inkluderer tag, fotball, basketball og Frisbee.

Dekker Unchartered Ground

Enten til fots eller på sykkel, hvis du gjør et spill ut av dekker nye bakken og oppdage nye og spennende steder å besøke, vil barna være trener og elsker det; og du vil også. Gjør et poeng av å ta en tur og gå en annen måte enn du vanligvis gjør, eller sette et mål for riding sykler for en kilometer eller to miles på lørdag ettermiddag. Nyheten vil ikke slites av om utfordringen og naturen er tidvis endret.

Lagidrett

Lagidretter har lenge vært katalysator for å få barna til å utøve. Enten de spiller lacrosse, fotball, baseball, basketball, eller bli med i en gymnastikk team, dans team eller jublende tropp, resultatene er de samme. Disse sunne aktiviteter råd til barna konstant øvelse samtidig ha det gøy.