Digidexo.com

Morsom øvelse for Kids

Å få et barn til å utøve kan være tøff, men gjør det morsomt er nøkkelen. Følg disse forslagene for å gi barna en morsom måte å trene og faktisk nyte det.

Sport

Trening trenger ikke å være kjedelig. Masse unger får sin mosjon ved å spille idrett. Organisert idrett kan være en utmerket utløp for eldre barn, men yngre barn trenger litt tid til å spille sport som ikke er organisert av voksne. Sandlot baseball spill, one-on-one basketball i bakgården, eller et nabolag spillet capture the flag er alle moro for barn i alle aldre, så vel som en stor kilde til trening.

Kjører

Løping er kanskje den enkleste måten for barna å få mosjon, særlig hvis barna er yngre. Ta en tur med barna, og utfordre dem til å se om de kan "løpe til neste postkasse innen jeg telle til 10." Hvis du ser på flere barn, la dem leke sisten eller en av dens varianter - fryse tag, albue tag eller vann tag.

Etter Leader

Dette spillet er en utmerket måte å holde barna i bevegelse. Starter som leder, og har barnet følge føre som du hoppe over ting som, krype under ting, og slå salto og slå hjul. Etter lederen kan spilles utenfor, i et stort lekerom, klasserom eller korridor. I tid, la barnet få være leder.

The Great Outdoors

Dra nytte av utendørs spenning, uansett hvordan været. Snøballkasting er en flott måte å arbeide av overflødig energi, og bygge en snømann eller en fort kan gi barna ganske mye trening uten at de merker det. Snømåking eller raker løv vil arbeide sine armmusklene, og klatrer i trær vil arbeide hele kroppen.