Digidexo.com

Tett nese rettsmidler for barn

Tett nese rettsmidler for barn


Barn har en spesielt tøff tid med forkjølelse og tett nese. En del av dette er fordi det er få medisiner som fungerer godt for dem, og i stor grad fordi de ikke forstår hvorfor de føler seg elendig. Yngre barn og babyer har den vanskeligste tiden, siden de vanligvis ikke forstår hvordan de skal pusse nesen, en lindrende handling at voksne tar for gitt.

Medisiner

Det finnes en rekke medisiner som er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) for bruk med barn over to år. Legevitenskapen er debattere hvis bør heves aldersgrensen for kalde medisiner til så høyt som seks år gammel. Studier gjort i 2007 av føderale eksperter viste at kalde medisiner kan ha noen positive effekter for alle under 12 år Som i 2009, FDA har ikke besluttet å heve aldersgrensene og gjennomgår ytterligere testing. Foreldre bør bestemme om de føler fordelene av slimhinneavsvellende medisiner oppveier den potensielle risikoen. Pseudoefedrin er den vanligste decongestant i bruk for barn i dag. Den er tilgjengelig i flytende eller tygge former. Mindre tvilsom medisiner som acetaminofen eller ibuprofen kan anvendes for å lindre smerte og feber etter behov. Noen mentol bryst kremer kan også benyttes på babyer og barn. Sjekk produsentens advarsler før du bruker dem.

Andre rettsmidler

En kjølig tåke luftfukter kan fukte nesegangene og løsne noen hodet lunger, noe som gjør det enklere og mindre smertefullt å puste. Drikker masse væsker har en lignende effekt, ved at hydrater det kroppen generelt. Saltvann dråper kan brukes på egen hånd eller med en sugekilden. For å bruke en pære, plasserer noen dråper saltvann i nesen. Klem pære og legg den forsiktig inn i nesen. Slipp pære, og det bør suge noen av lunger fra nesen.

Sleeping

Nighttime er ofte den vanskeligste tiden på døgnet for barn med en kald. De kan dukke opp helt fornøyd i løpet av dagen, men ser ut til å bli svært syk plutselig i kveldstimene. For å gjøre barnet ditt behagelig for sengetid, er det best å ta en all-of-the-above tilnærming. Et varmt bad med damp kan bidra til å tømme bihulene og løsne lunger. Følg et bad med brystkrem godkjent for bruk med barn. Hvis hun fortsatt synes å ha en god del av lunger, prøv noen dråper saltvann enten med eller uten pære sug. Gi barnet den riktige dose av ibuprofen eller acetaminofen med et glass vann, og unngå melk hvis mulig, siden det fremmer slim. Hold en luftfukter kjører i soverommet hans over natten. Ved hjelp av alle disse metodene sammen bør gi barnet ditt, og du, for å nok lindring få et par timers søvn.