Digidexo.com

Helvetesild Symptomer: Frysninger

Helvetesild er en smertefull tilstand forårsaket av det samme viruset som forårsaker vannkopper, nemlig herpes zoster. Symptomene inkluderer sensitivitet i den ene siden av brystet, ryggen eller ansikt, med ekstrem smerte i det følsomme området, sammen med frysninger.

Frysninger kan gi falsk Flu Diagnose

Å ha følelsen av frysninger og utvikle en feber kan, først, føre en person til å tro at han har influensa, når det faktisk har han helvetesild.

Frysninger forut Blisters

Like etter man opplever frysninger og sensitiv hud områder, vil smertene bli mer akutt. En person kan ikke være i stand til å bære det følsomme området blir berørt. Små blemmer vises, danner et utslett. Vabler vil danne skorper og faller av etter to eller tre uker.

Konsultere med en lege

Har en lege overvåke sykdommen, for å sikre at det ikke spres til andre organer, spesielt øynene. En lege kan også tilby medisiner for smerter.

Behandling Av Diet

I tillegg til å følge en legens råd, foreslår helsepersonell å spise mat med høyt B-vitaminer, som for eksempel helkorn, hvetekim og egg, siden B-vitaminer kan bidra til å helbrede skaden helvetesild påfører nervesystemet. Vitaminene A og C hjelpe angrepene på huden, og finnes i frukt og grønnsaker. Kalsium og magnesium kan bidra til å helbrede nerveender, så altoppslukende grønne bladgrønnsaker er anbefalt.

Homøopatisk behandling for Chills & Kløe

Noen homeopatiske midler anbefaler en varm anvendelse av Arsenicum Album for å lette kjølig følelse og kløe, spesielt om natten. Hvis en brennende smerte er følte ved å bruke varme, og deretter prøve en kald anvendelse av Apis Mellifica eller mezereum. Ta kontakt med din lokale helsekost butikk eller naturopathic lege om disse og andre homøopatiske midler, men også være sikker på at du er under omsorg av en lege.