Digidexo.com

Hvordan bruke krystaller i hjemmet dittKrystaller kan lett bli et hjem innredning uttalelse. Men disse små skatter gjøre mer enn bare å sitte der og se pen; de er også sagt å tiltrekke seg positiv energi, fjerne negativitet og harmonisere hjemme. Avhengig av hvilken type krystall og hva rommet du setter den i, er krystaller 'krefter sies å være alt fra å øke romantikk og lidenskap for å hjelpe deg å bli mer vellykket i din karriere. Krystaller kan brukes i et mylder av måter å skape et fredelig og balansert miljø i hjemmet, ifølge Andrew Pacholyk, grunnleggeren av Peacefulmind.com, en alternativ nettside.

Bruksanvisning

Typer og Steder

Plasser rosenkvarts i områder der du ønsker å skape kjærlighet, harmoni og fred, sier Kristi Huggins, forfatter, prosjektleder og ekspert bidragsyter for www.healingcrystals.com. Sett det på nattbordet for å tiltrekke romantikk eller under en masete babyens barneseng å roe ham. Bruk rosenkvarts i stua for å bringe varme, fred og kjærlighet til familien og i en rosehage jordsmonn for å øke veksten.

Fjern negativitet med svart obsidian, sier Huggins. Det klarner luften av negative tanker, følelser, bitterheten og sinne. Plasser flere krystaller i nærheten av inngangsdøren for å beskytte hjemmet ditt.

Øke selvtillit og mental klarhet med rock, eller klar krystall, ifølge Pacholyk. Hold et stykke i nærheten av ditt barns lekser stasjonen eller hjemmekontoret. Det er også en all-around healer, immunsystem booster og fysisk styrke promoter, så bruk den i et bad eller der du trener.

Ærede for sin dyp lilla skjønnhet, har ametyst vært brukt i smykker gjennom historien. Men det tjener også mange funksjoner i hjemmet. Bruk ametyst i ethvert område av hvor du ønsker å stille sinn, finne ro og slappe av, sier Pacholyk. Sett noen steiner i badevannet, som ametyst sies å ha helbredende egenskaper. Hvis du har insomnia, sier Pacholyk at å plassere en krystall på soverommet vil hjelpe deg å sovne.

Oppnå mål og karriere suksess med citrin. Denne kraftige krystall bærer solens energi og tiltrekker rikdom og penger, sier Huggins. Sett citrin på hjemmekontoret eller andre steder du ønsker å invitere motivasjon og velstand.

Tips og advarsler

  • For å fjerne den negative energien din krystaller kan ha ervervet, vaske dem i en salt vannbad før du bruker dem.
  • "Lad" krystallene dine en gang i uken ved å sette dem i solen i ca 4 timer.
  • Krystaller kan plukke opp negativ energi så vaske dem hver uke eller to.