Digidexo.com

Slik avgjør du om en Sample vil passere et medikament test

Narkotika tester blir standard i ansettelses og beholde ansatte i bedrifter over hele USA. Den hyppigst gjort og kostnadseffektiv medikament test er en urinprøve; derimot, kan blodprøver og hårprøver også avsløre narkotika. Folk som bekymrer passerer et medikament test ønsker å vite når narkotika la systemet.

Slik avgjør du om en Sample vil passere et medikament test

•  Beregn hvor lang tid i generaliteter. Alkohol, sniffestoffer og noen hallusinogener tendens til å forlate kroppen i mindre enn 12 timer med sjelden bruk. Neste er sentralstimulerende midler som kokain og opiater som heroin, som varer én til to dager. Nikotin også faller inn i den kategorien. Depressiva kan vare uker, spesielt Valium.

erkjenner at mange faktorer gå inn hvor lenge narkotika bo i kroppen. Kronisk bruk av narkotika, særlig av alkohol eller marihuana, kan holde narkotika i kroppen lenger. Jo høyere bruksfrekvens og potens, jo lenger narkotika bo i systemet.

Innse at din vekt, helse, metabolisme og metode for legemiddeleksponering er alle faktorer som påvirker hvor lenge narkotika bo i kroppen din.

Vit at de minst fryktede narkotika kan faktisk bo i systemet lenger. THC i marihuana er fettløselige og liker å henge ut i dine fettceller i opptil 30 dager. Anabole steroider som plager profesjonelle idrettsutøvere kan vare opptil seks måneder når det injiseres.

Vask giftstoffer, inkludert legemidler, ut av kroppen din raskere ved å drikke mye vann. Trening er en annen måte å kvitte seg med giftstoffer fordi du svetter det ut. Men trene noen dager før en dopingtest kan faktisk øke mengden av THC i kroppen din.

Tenk på håret ditt. Narkotika bo i hårsekkene mye lenger, viser din bruk av narkotika i inntil seks måneder.

Se opp for blod serum testing. Selv om en dyrere test, er det ofte brukt for alvorlige stillinger og noen ganger for forsikringer.

Hint

  • Den beste måten å passere et medikament test er ved å unngå bruk av narkotika.
  • Mange myter sirkulere om å ta stoffer som aspirin, ammoniakk og eddik for å hjelpe passere en dopingtest. Ikke bare er disse hjem rettsmidler ubrukelige i omgå narkotika tester, men noen av disse stoffene kan være skadelige.