Digidexo.com

Virkningene av Drinking Hard Water

Virkningene av Drinking Hard Water


Hardt vann er vann fra springen som inneholder en høyere-enn-normal mengde mineraler, hovedsakelig kalsium og magnesium. Hardt vann etterlater kalk og mineralforekomster på rør og inventar som kan være vanskelig å fjerne. I tillegg trenger rengjøringsmidler som kroppen såpe, oppvaskmiddel og vaskemiddel ikke fungerer så bra i hardt vann. Men drikker hardt vann over en periode kan ha positive effekter på helsen din.

Bone Health

Å drikke hardt vann kan være bra for helsen din. Fordi hardt vann inneholder en relativt høy konsentrasjon av kalsium, drikker det kan øke tilstedeværelsen av dette viktige næringsstoffet i kostholdet ditt. Kalsium bidrar til å styrke bein og tenner hos voksne og barn.

Blodsukkernivået

Ifølge National Institutes of Health, er det mineralet magnesium også viktig å bein helse, holder våre hjerter slå regelmessig og bidrar til å regulere blodsukkernivået. Drikking magnesium-rik hardt vann er en enkel måte å få litt mer av dette viktige mineralet i kosten.

Mulige hjerte fordeler

Det kan være en sammenheng mellom langsiktig drikking av hardt vann og lavere dødelighet for hjerte-og karsykdommer. Dette kan være et resultat av mineraler som finnes i vannet, selv om National Research Council viser at så langt eventuelle koblinger mellom hjerte-og karsykdommer dødelighet reduksjon og drikker hardt vann er mangelfulle.