Digidexo.com

Hvordan forberede for en fem dagers Fast

Hvordan forberede for en fem dagers Fast


Forberedelse for en rask er viktig slik at du kroppen har en sjanse til å tilpasse seg mangelen på kalorier. Enten du bare drikker vann eller gjør en fem-dagers juice raskt, les om den raske og, i tilfelle av en juice raskt, kjøpe ferske, økologiske frukt og grønnsaker, slik at du vil være forberedt før du starter. Få så mye gjort som du kan før de raske starter, slik at du kan bruke mer tid hvile og avslapping om din raskt.

Hvordan forberede for en fem dagers Fast

Velg en stille tid til å gjøre fem-dagers faste. Hvis du velger en lang helg når du ikke har andre planer, trenger du bare å holde deg oppdatert på dine vanlige aktiviteter i to dager. Det er viktig å ha tid til å hvile under en rask fordi du sannsynligvis ikke vil ha den energien du vanligvis gjør for all aktivitet i normal dag-til-dag liv.

Kutt ned på mat og drikke som er en del av ditt vanlige kosthold, men er ikke hensiktsmessig når du er i ferd med å raskt. Dette inkluderer kjøtt og fjærfe, raffinert hvitt brød, ris og pasta, sukker, koffein, alkohol og bearbeidet mat. Kutt ned på disse matvarene gradvis over noen få dager i stedet for å fjerne dem på en dag siden det kan forårsake hodepine. Som du kommer nærmere ditt raskt, eliminere egg og meieriprodukter i tillegg.

Spis først og fremst økologisk frukt og grønnsaker. I dag eller to før rask, har frukt til frokost og grønnsaker eller klar grønnsaksbaserte kjøttkraft til lunsj eller middag. I mellom, prøv å begrense snacks til fersk juice og bare drikke vann når du er sulten. Dette vil gjøre overgangen til den raske mye enklere.

Drikk rikelig med vann. Velg filtrert vann eller destillert vann, men sørg for at det er den høyeste kvalitet du kan finne. Drikk et glass vann når du våkner opp og fortsette å drikke et lite glass hver par timer i løpet av dagen. Før ditt raskt, legger smakstilsetninger som sitrusfrukter eller agurk. Du kan også gjøre dette under ditt raskt hvis det er en juice raskt. Vann er viktig ikke bare for hydrerende men også for rensing av kroppen.