Digidexo.com

Foods som fremskynde metabolic rate

Foods som fremskynde metabolic rate


"Kvinners helse" magasinet sier at du kan øke stoffskiftet ved å innlemme visse matvarer i kostholdet ditt. Etter å ha spist, enzymer i cellene bryte ned maten og konvertere den til energi til drivstoff kroppen din. Velge bestemte matvarer hjelper kroppen din til å fungere som en mer effektiv maskin og utnytte energien lettere. Over tid, dette resulterer i mer kalorier brent og en trimmer waistline.

Grapefrukt

"Good Housekeeping" magasinet sier at grapefrukt fart på metabolic rate. De sitere en studie som avslører hvordan du spiser en halv grapefrukt før hvert uke (tre ganger daglig), hjelper mennesker mister et gjennomsnitt på tre pounds over en 12-ukers tidsramme. Frukten bidrar også til å redusere insulinnivåer som er meget gunstig for kroppen. Dette presser legemet for å konvertere kalorier til energi i stedet for fett. Både hele grapefrukt og grapefruktjuice har samme virkning. Grapefrukt har en litt syrlig smak som kan frata noen mennesker. Du kan redusere sur smak ved å skrelle den hvite skorpe like under (uspiselig) peal. Men å fjerne huden kan leksjon virkningene av denne maten.

Protein

"Shape" magasinet anbefaler å spise protein å få fart på metabolic rate. Protein vises i kjøtt som buffalo burger, laks, kylling og kalkun, men hvis du ikke kan spise kjøtt, kan du finne mange sunne vegetariske kilder til protein. Spirulina er en blå-grønn sjø grønnsak med store mengder protein. Du finner den i de fleste helsekostbutikker. Legg en scoop av spirulina pulver morgen frukt smoothie eller bare kjøpe rå spirulina alger og spise den til middag. Andre gode kilder til vegetarisk protein inkludere belgfrukter som bønner, erter og spirer i tillegg til tofu.

Mørk grønne grønnsaker

Mørke grønne grønnsaker som grønnkål, spinat, grønne grønnsaker og sennep greener også bidra til å øke metabolic rate, samt inneholder store mengder vitamin A, C, E og en lang liste av mineraler. Forbered salater med mørke grønne blader i stedet for isbergsalat (som inneholder ingen næring). Disse matvarer også bidra til å forbedre fordøyelsen på grunn av sin høye fiberinnholdet.