Digidexo.com

Rusforebyggende programmer for unge,

I forebyggende programmer for ungdom, har noen metoder vært effektiv, men andre har ikke fungert som planlagt. Vanligvis forebyggende programmer rettet mot ungdom som bare utdanne ungdom om farene ved rusmisbruk, fremme passende verdier, fokus på selvfølelse bygningen og bruke skremselspropaganda ikke redusere ungdoms rusmisbruk. Programmer som gjør arbeidet fokus på å bruke den velkjente behov og ønske av unge mennesker til å passe inn, samt tendensen av denne aldersgruppen til å være kreativ og morsom, å lede dem bort fra narkotika eksperimentering og misbruk. Kort sagt, kan de samme faktorene som forårsaker tenåringer til å bruke narkotika brukes til å hindre dem fra å bruke dem.

Normative Utdanning

Normative utdanning er en forebyggingsstrategi som bruker ungdoms meningsmålinger og statistikk, ofte på nettet, for å lære ungdom at de fleste tenåringer ikke faktisk bruker narkotika. En vanlig misforståelse blant tenåringer og voksne er at de fleste barna bruker narkotika, og at dette er en vanlig overgangsrite. I stedet viser forskning at de fleste tenåringer ikke bruker narkotika. Denne tilnærmingen bruker tendensen av ungdom til å følge mengden til fordel for forebyggende programmer anti-narkotika ved å bruke dette ønske om å lede unge mennesker bort fra narkotika eksperimentering og misbruk.

Beskyttende faktorer

Beskyttende faktorer er forhold funnet i unge menneskers liv som fraråder narkotika og alkohol, og er statistisk funnet å være negativt korrelert med den. Slike faktorer inkluderer positiv handling, frivillig arbeid, og nådde faglig potensial, god i sport, positiv målsetting og verdier som fremmer hjelpe og omsorg for andre. Involvering unge i produktiv virksomhet, snarere enn å fokusere på rusmisbruk eller andre atferd de bør unngå, er funnet å være svært vellykket blant unge befolkningen.

Avslag Skills

Selvsikkerhet treningsgrupper som lærer unge menneskers måter å nekte invitasjoner til venner og bekjente til å eksperimentere med narkotika og alkohol er funnet å være effektive. Selvfølgelig vil denne strategien ikke fungerer for tenåringer som bruker narkotika ut av nysgjerrighet, men det er effektivt med de som ikke egentlig ønsker å bruke narkotika, men har en tendens til å følge mengden for å passe inn eller være mer populær. Drug avslaget ferdigheter er rolle spilt i forebyggende gruppe situasjoner, med en tenåring som opptrer som stoffet avslag person mens andre bruker en rekke taktikker for å oppmuntre til narkotika og alkohol. Foreldre kan også øve narkotika avslaget ferdigheter med sine tenåringer hjemme.

Rollen til Fellesskapet

Hele samfunnet bør involvere seg i narkotika og alkohol forebyggende strategi, fordi unge mennesker ikke bor i forebyggende gruppe planlagte møter kontinuerlig. Skoler, kirker, klinikker og fritidsorganisasjoner bør alle jobbe sammen for formelt å oppmuntre unge mennesker til å unngå misbruk av narkotika og alkohol. Det anbefales at en læreplan for slike aktiviteter skal utvikles og at interessenter i samfunnet møtes minst på månedlig basis for å diskutere det.

Rolle Skoler i Prevention

Fordi de fleste individer begynner narkotika og alkohol som tenåringer misbruk - og i noen tilfeller som pre-teens - offentlige og private elementær, middels og høy skoler er de mest produktive stedene å målrette de som trenger forebyggende programmer rusmisbruk. Tidlig barndom, ungdomsskole og videregående skole lærere og ansatte bør få vite om alle aspekter av rusmiddelbruk og misbruk og opplært til å gjenkjenne de som trenger forebyggende og annen medikamentell behandling assistanse. Et program for vurdering av ungdom i skolen innstillingen bør implementeres innen skolesystemer, og tilgang til sertifiserte rusmiddel rådgivere bør være tilgjengelig for alle skoleprogrammer.