Digidexo.com

Må vegetarianere spiser egg, brød og melkeprodukter?

Må vegetarianere spiser egg, brød og melkeprodukter?


Bare tre prosent av voksne i USA er vegetarianer. Mange ser inn i vegetarisk livsstil, men er usikker på om de har det som trengs for å avstå fra å spise visse matvarer. Det er viktig å vite hva en vegetarisk kosthold ville inkludere og ekskludere hvis du vurderer denne livsstilen.

Betydning

Det er mange grunner til at folk velger å bli vegetarianere inkludert religiøse, moralske og helse. Dette resonnementet kan påvirke hvilken type vegetarianer du blir.

Typer

Vegetarisk kosthold er plantebasert, og inkluderer ikke animalsk kjøtt. Ekstra kosttilskudd utelukkelser vil avgjøre hvilken type vegetarisk diett du følger. En ovo-vegetarisk kosthold inneholder egg, men ekskluderer meieriprodukter som ost og melk. Lakto-vegetarianere spiser melkeprodukter, men utelukker egg fra kostholdet. Et lakto-ovo vegetarisk kosthold inneholder meieriprodukter og egg. En veganer er en type vegetarianer som spiser ingen animalske produkter eller biprodukter i det hele tatt.

Betraktninger

Mest skiver brød produkter du finner i ditt lokale supermarked ikke inneholder egg og ville ikke være av interesse for en lakto-vegetarianer. Siden et vegetarisk kosthold mangler kjøtt, en proteinkilde, må alternativ finnes for å gi dette viktige næringsstoffet. Vegetarianere har en overflod av proteinkilder til rådighet slik som bønner, frø, nøtter, peanøttsmør, melk, ost og soyaprodukter.