Digidexo.com

Gratis kreft behandlinger

De normale kreftbehandling ruter for kreftpasienter noen ganger er ikke et alternativ. Manglende forsikring eller styrke til å gå gjennom kjemoterapi kan være årsakene, men det fortsatt kan være gratis behandlinger tilgjengelig som kan hjelpe.

Bakterielle Behandlinger

Du kan kvalifisere deg for en gratis kreftbehandling når leger og forskere eksperimenterer med nye behandlingsformer. Som i 2009, ble bakterielle behandlinger som blir testet. Behandlingene bruker steroider, som "infisere" en kreftsvulst med bakterier. Bakteriene deretter forbruker alt oksygen fra tumoren, noe som gjør det ustabilt og til slutt dø. Universiteter teste nye behandlinger ofte er ute etter testgruppene.

Gene Therapy

I de eksperimentelle stadier som 2009 er genterapi brukes for kreft undertrykkelse. Fremgangsmåten innebærer innføring av gener i tumorer til å undertrykke deres vekst. Leger i studier trenger pasienter.

Fotodynamisk terapi

Leger teste denne ikke-invasiv behandling som i 2009 brukte en delikat kombinasjon av ultrafiolett lys og legemidler som er laget for å reagere når kroppen kommer i kontakt. Disse stoffene kalles photo narkotika. Som genterapi, er fotodynamisk terapi eksperimentell for kreftbehandling.