Digidexo.com

Hvordan håndtere Psoriasis i vinter

Hvordan håndtere Psoriasis i vinter


Vinteren bringer et helt sett av hudproblemer for mange mennesker; imidlertid disse problemer er enda verre for personer som lider av psoriasis. Kaldt vær, tørt innendørs varme og andre miljømessige faktorer rane huden av fuktigheten den trenger, forårsaker psoriasis symptomer til å blusse opp. Enda verre, vinter forkjølelse svekke immunsystemet, noe som gjør det vanskeligere for kroppen å motstå utbrudd av psoriasis. Les videre for å lære hvordan å håndtere psoriasis.

Bruksanvisning

Legg 1/2 kopp havregryn i en gammel nylonstrømpe og knyt toppen med en knute. Plasser havregryn strømpe i et varmt bad og legge til fem dråper tysk kamille eterisk olje til vannet. En varm healing havregryn og kamille suge er en fin måte å roe kroppen og nerver, berolige og mykgjøre tørr kløende hud og hjelpe administrere psoriasis i løpet av de kalde vintermånedene.

Legg en dråpe tysk kamille eterisk olje til en oz. av transportør olje som en daglig beroligende fuktighetskrem for å administrere psoriasis. Denne naturlige fuktighetskrem vil hjelpe huden å opprettholde sin fuktighetsbalanse under harde miljøendringer på vinteren, mens kamille vil berolige og slappe av ditt sinn og kropp. Bruk denne fuktighetskrem oncer eller to ganger om dagen for å roe psoriasis symptomer.

Nyt vinterferien ferie måltider hele vinteren til å administrere psoriasis, da studier viser at kalkun og populære stuffing ingredienser som selleri, persille og sitron bidra til å berolige psoriasis fakkel-ups.

Gni et lett lag med vaselin på hudområder forverres ved eksponering for vinterkulda. Påfør et tynt lag før vi går i kulde kan bidra til å administrere fakkel-ups.

Bruk enkle homøopatiske midler for å behandle vinter spesifikke symptomer. Påfør Kali arsenicosum til områder forverret ved kunstig innendørs varme. Hvis de skiftende temperaturer har årsak skjellende områder bak ørene dine som skiller ut en honning-farget puss, bruker graphites. Hvis du har en kald eller influensa med feber som er å gjøre dine symptomer bluss, ta svovel eller hvis du lider av vinterfrysninger som er skjerpende symptomene dine, kan du bruke Arsenicum.

Tips og advarsler

  • Alle de homøopatiske midler som er nevnt i denne artikkelen er lett tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker.
  • Ved bruk av svovel rettsmidler, ta en 30C dose fire ganger om dagen i 14 dager. For alle andre rettsmidler som er nevnt i denne artikkelen, bør du ta 6C fire ganger om dagen i 14 dager.
  • Se en lege hvis huden flasser og klør mer intenst enn normalt, hvis du merker tegn på infeksjon, eller hvis disse hjem behandlinger mislykkes å jobbe etter tre uker.