Digidexo.com

Exercise Rutiner for eldre mennesker

Leger og familiemedlemmer forteller eldre mennesker å komme deg opp av sofaen og gå, svømme eller sykle for å holde pulsen, å gå ned i vekt og for lagt helsemessige fordeler. Men det er andre øvelser for eldre mennesker som vil gagne deres helse. Det er viktig for eldre mennesker å trene, men det er like viktig at de ikke overdriv. Kontakt lege før du begynner på disse utøve rutiner.

Tøyningsøvelser

Stretching øvelser kan brukes som en del av en oppvarming til mer anstrengende øvelser. Strekker vil bidra til å holde musklene fra kramper under kraftig mosjon. Eldre mennesker bør strekke for en lengre periode enn yngre mennesker fordi de er mer utsatt for skader. Etter en kort oppvarming, som å gå i fem minutter, begynner den strekker rutine. Hold hver strekning i 10 sekunder. Gjenta hver strekning tre til fem ganger. Utfør en strekk øvelse rutinen tre ganger per uke i 20 minutter hver økt.

Balanseøvelser

Eldre mennesker faller oftere enn yngre mennesker. Balanse øvelser for eldre mennesker kan bidra til å forhindre seniorer fra å falle. Mange eldre voksne praktiserer T'ai chi, en kampsport, for å bedre balanse. Vanlige styrke rutiner vil også forbedre balansen, spesielt de som inkluderer øvelser for knær, ben og hofter.

Styrke Øvelser

Vi alle taper muskelvev som vi blir eldre. Styrke trening rutiner for seniorer er nødvendig for å bygge muskelvevet og for å bedre balanse, koordinasjon og fleksibilitet. Styrketrening bidrar til å beskytte korsryggen og leddene og å bremse bentap assosiert med osteoporose. Begynner med styrketrening ved å løfte vekter. Starte med et lett vekt (1 til 3 kg.). Velg en rutine som er rettet mot alle de store muskelgruppene. Har tre sett med 10 repetisjoner av hver øvelse, øker settene som vektene begynner å føles lettere. Rutinen bør utføres minst to dager per uke med en hviledag mellom treningsøktene.

Aerobe øvelser

Aerobic trening rutiner for eldre mennesker involverer opprettholde en kardiovaskulær aktivitet i minst 20 minutter. Begynne gradvis, og starter med et par minutter gange, jogging, sykling eller annen utholdenhetsaktivitet, med et mål om å trene 20 minutter per dag nesten hver dag i uken. Varm opp før du starter treningsprogram. Hvis du tar medisiner, bør du kontakte lege om hvilke aerobic øvelser ville være best.