Digidexo.com

Herbal Behandling for ED

Herbal Behandling for ED


Erektil dysfunksjon (ED) er et problem som deles av en av ti menn over hele verden i henhold til Minnesota menn Health Center. For de som leter etter behandling som ikke inkluderer kirurgi, resepter eller stikkpiller, kan urter være et godt alternativ. Herbal behandlinger for ED øke blodtilførselen til penis, hjelpemidler i å fjerne mentale blokker og stimulerer nervene som regulerer ereksjon.

Bruksanvisning

•  Prøv en 500mg en dag med en urt som heter Yohimbe 3:58 timer før seksuell aktivitet. Denne urten er høstet fra barken på et vestafrikansk treet og er kreditert med økt blodstrøm til penis. Denne urten er svært kraftig og kan være farlig, skjønt, så ta det med forsiktighet.

Legg 1.000 mg ginseng tre ganger daglig til kosthold. Det kan øke hormon relatert til ereksjon og øke libido ifølge en studie utført av Institutt for fysiologi ved Southern Illinois University og School of Medicine. Studien sier også at både asiatisk og amerikansk ginseng kan øke penis ereksjon.

Ta 120mg en dag med Gingko Bilboa å øke blodstrømmen til hjernen, så vel som andre deler av kroppen. Dette kan hjelpe på både mentale og fysiske aspekter av ED.

Bruk 500mg av Horny Goat Weed to ganger daglig med et måltid for å muligens øke sædproduksjonen heve nivået av testosteron i kroppen. Denne mannlige hormonet øker den mannlige sex-stasjonen, noe som bidrar til å overvinne mentale barrierer blokkerer muligheten til å produsere en ereksjon.

Bruk Kohinoor Gold som anvist og en ekstra dose rundt en halv time før du prøver å ha sex. Denne urten blandingen kalles "urte Viagra» og er kreditert med økende libido og utholdenhet, produsere hardere og hyppigere ereksjoner, forstørrelser seksuelle organer, øker blodstrømmen til underkroppen og gjøre kjønnsorganene fungerer bedre når ED er overvunnet.

Tips og advarsler

  • Følg instruksjonene på urten emballasje for de beste resultatene.
  • Konsultere legen din før du starter en urte program. Urter kan være like farlig som reseptbelagte legemidler. Bruk bare som anvist på flasken. Tar for mye kan føre til livstruende side påvirker for eksempel lavt eller høyt blodtrykk, hjertebank og forgiftning. Urter har ikke blitt godkjent av FDA for behandling av ED.