Digidexo.com

Bivirkninger av Armour Thyroid Medisinering

Armour er en reseptbelagte medisiner som stammer fra skjoldbrusk hormoner av griser. Til tross for sin effektivitet ved å øke nivåene av skjoldbrusk nivåer i pasienter med hypotyroidisme, Armour utgjør en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

Bivirkninger fra Armour normalt oppstår bare når dosen din må justeres.

Typer bivirkninger

Mulige bivirkninger av Armour thyroid medisiner etterligne de av hyperthryroidism og inkluderer hurtig vekttap, til tross for en økt appetitt, rask hjerterytme, nervøsitet, skjelvinger, svette og søvnløshet.

Løsninger

Hvis du opplever bivirkninger mens de tok Armour, snakk med legen din. Senking dosen din er sannsynlig å lindre symptomene dine.

Legemiddelinteraksjoner

Når det kombineres med blodfortynnende som warfarin, øker Armour risikoen for å utvikle ukontrollerbar blødning etter en skade. Kolesterol medisiner og østrogen p-piller redusere effekten av Armour.

Advarsel

Armour medisiner er ikke trygt for bruk som en behandling for fedme av pasienter som ikke lider av hypotyreose. Ved hjelp av Armour uten en underliggende skjoldbrusk tilstand har potensiale til å forårsake toksiske virkninger på kroppen.

Betraktninger

Mens Armour er trygt å bruke under graviditet, bør ammende mødre unngå å bruke medisiner hvis det er mulig.